Life Is A Bitch

Alla inlägg under juli 2010

Av lifeisabitch - 14 juli 2010 18:09

Idag har jag varit på stranden, så skönt att bada var längesen jag badade i havet för jag har vägrat att visa mig i badkläder.. ibland e man löjlig.. folk ska ju skita i hur man ser ut o det gör de oxå, för inte lägger jag märke till hur andra ser ut så varför skulle folk kolla in mig? Jag har bränt mig som fasen på armarna o ryggen o ansiktet så det känns som eld.. ändå smörjde jag in mig.. jaja vill man vara brun får man lida pin ...Zigge hade sån energi imorse så jag blev trött bara jag tittade på honom.. det var bara ca 20 grader då så hans energi var på topp.. han slogs med Puma o Zorro så det blev arga skrik här hemma..orka sånt klockan 8 på morgonen..mitt morgonhumör e inte i topp om man säger så..

Av lifeisabitch - 13 juli 2010 23:15

Idag har det varit en underbar dag.. umgåtts med J hela dagen o vi var nu ikväll i Pälsjö.. så romantiskt o för första gången på länge så kände jag mig SÅ ensam... där var massa kärlekspar o jag kände ett sånt slag i magen att jag satt här helt själv o kollade på solnedgången.. visst mina kompisar var med men jag saknade en kille som höll om mig o som jag e kär i..

 

en kille jag dejtade ett tag har börjat skriva till mig på en dejtingsida o när han skrev så började mitt hjärta värka av längtan efter honom.. vi bråkade hela tiden men jag kan inte släppa honom.. eller mitt hjärta verkar inte kunna släppa honom.. när jag satt i pålsjö så var det han jag tänkte på.. Han jag saknade...Fattar inte vad mitt hjärta vill o jag fattar inte varför jag blev så ledsen nu ikväll...jag som varit så kall nu ett tag, har jag plötsligt släppt igenom känslorna? Lyssnar på lugna låtar men jag kan inte gråta.. mina tårar e slut för längesen.. men ikväll hade jag behövt gråta ut rejält....

Ett gammalt gammalt ex pratade jag med inatt o han kallade mig kall... Han sa att jag hade förändrats, han undrade var den tjejen var som han kände... Jag sa till honom att den tjejen e död..Hon jag var som 18 åring finns inte längre.. Livet e hårt o jag har blivit hård.. Han sa att man såg snällheten i mina ögon.. jag sa tittar du närma så ser du att ljuset har sloknat i dem..Det kändes jobbigt att han kallade mig kall... jag e inte det egentligen det e skalet jag har som skydd som e kallt.. under e jag samma snälla, goa o kärleksfulla tjej som jag alltid varit men jag låter ingen komma in..

Om man ser mig i ögonen så ser man en sorgsenhet därför kollar jag nästan aldrig folk i ögonen.. vill inte att de ska se att de ska förstå...

Av lifeisabitch - 12 juli 2010 08:39

Idag e första dagen på min semester vecka.. så jädra skönt. igår jobbade jag kväll o det var seriöst kvällen från helvetet.. började med att det fattades personal o ingen vikarie kunde så jag ringde till nån som hade semester men som alltid ställer upp.. cheferna kommer halshugga mig men jag hade inget val..den larmade det som fan o det var 33 grader varmt.. jag var helt genomsvett o varm när jag skulle gå hem.. jobbade över igår igen..sen när jag kom hem hade jag sån överskottsenergi så jag ramlade inte isäng förräns kl halv 2 inatt.. Puma har bråkat med min rullgardin några gånger inatt så jag har sovit ryckit.. klockan är nu 8.30 och det är 23 grader redan..jag är ingen sommarmänniska o denna värmen e rena tortyren för mig..katterna e varma o slöa på dagen men när det svalnar av så e det minsann fart på dem...

ska göra mig iordning nu ska hem till min mamma några timmar idag.. lovade henne för ett tag sen att vi skulle umgås.. egentligen skulle vi till kristianstad men det e alldeles för varmt för det..


Av lifeisabitch - 11 juli 2010 10:01

Asså nog för man ska vara glad att det e sommar o allt men 28 grader när klockan är halv 8 känns inte okej.. igår var det över 30 grader när jag jobbade o synd o säga att jag var varm.. när jag kom hem hade jag sån fruktansvärd huvudvärk som inte gick över vad jag än gjorde.. jag provade med en kall handduk, värmekudde, voltarentablett inget hjälpte så jag gav upp klockan 22 o la mig för att sova... egentligen skulle jag umgåtts med 2 vänner men dels e båda gravida o dels e de par typ så hela kvällen hade gått åt att höra dem jämföra sparkar o magar o sina graviditeter.. asså det e kul att de e gravida men inte så kul när man inte själv e gravid o man hade önskat att man e det mest av allt i världen, att sitta o lyssna en hel kväll på dem..då o då hade man väl fått tillslängt sig träffar du inte nån? när man då svarar nej så ser man den där medlidsamma blicken o så hör man du kommer säkert oxå träffa nån.. eller den bästa repliken blir du inte oxå sugen på att skaffa barn? Alla som känner mig det minsta vet att jag verkligen vill ha barn nu men eftersom jag inte hittat nån att skaffa dem med så går det ju inte..

så jag skickade ett sms o sa att jag mådde skit o kom inte.. jag ljög ju inte eftersom jag hade fruktansvärt ont i huvet o magen.. idag mår jag bättre men e trött som fasen.. sista jobbedagen idag innan jag har semester en vecka..så skönt ska det bli.. imorgon ska jag hitta på nåt med min mamma.. vi ska en trip till Kristianstad..se om jag kan lura in henne i en reptilaffär hehe..

Av lifeisabitch - 8 juli 2010 20:15

har blivit inspirerad av andra bloggar så jag tänkte jag berättar om den konstigaste grejen jag varit med om när det gäller dejtande..

Det utspelar sig för nåt år sen. jag skjutsade J till halkan o fastän jag tyckte denna pågen var lite udda.( hade träffat han innan) så gick jag med på att träffa han igen efter mycket tjat från hans sida.. jag behövde dessutom nånstans att vara under tiden J var på halkan.. sagt o gjort jag gick upp till honom. han ville bjuda på frukost o sån skit. jag la märke till att hans alarm på mobilen tjöt lite då o då så jag var ju tvungen att fråga varför o då sa han att det var för att han skulle komma ihåg att göra vissa saker på morgonen som typ borsta tänderna o sånt.. jag blev lite fundersam då men tänkte jaja.. jag satt i hans soffa o han började smeka mig på axlarna o sa att han gärna slickade mig.. jag blev lite paff o sa nej jag sa redan på msn att vi absolut inte skulle ha nåt sex på nåt vis.. han fortsatte tjata lite o jag kände mer o mer att det var en usel idee att besöka honom.. han satte sig mellan mina ben i soffan o sa jag vill så slicka dig.. jag bara nej asså jag ska nog hem eller nåt.. han försvinner ett tag o när han kommer tillbaka e han naken på underkroppen o har trätt på en penisring..han hade stånd o sa med den här ringen kan jag hålla på i evigheter.. jag flög upp ur soffan o bara nej asså nu ska jag hem..jag hade jobbiga skor men på 2 sekunder hade jag fått dem på mig o då står han framför dörren.. mitt hjärta bankade i 190 o tänkte skit nu kommer jag bli våldtagen.. jag får tag i handtaget o sliter upp dörren.. jag väntar på hissen o han öppnar dörren o frågar om jag inte ångrat mig.. jag rusar ner för trapporna skickar ett sms till J att jag åker hem.. när jag hämtar henne senare så berättar jag allt o då släpper allt o både hon o jag asgarvar. jag blockerar honom från alla dejtingsidorna o msn ..

Av lifeisabitch - 8 juli 2010 20:00

Idag blev jag vän med mitt första ex på facebook. blev helt paff när jag såg vänförfrågan.. vi har pratat från o till hela kvällen.. han vill att jag ska komma till honom men jag vet inte.. eller rättare sagt hela mitt inre skriker HELL NO!!!! det e 8 år sen det tog slut o det tog slut genom att han e full som alltid o bråkar o har sig o jag storgråter o skriker jag vill aldrig mer se dig..med mig i bilen var mina tjejkompisar o de har bara sett mig gråta den gången o jag grät hela vägen hem...efter ett tag börjar konstiga tjejer ringa o mig o fråga efter honom o de e alla gravida hmm märkligt att det aldrig föddes några barn.. efter ett tag börjar även han ringa o hota mig genom att säga jag vet var du bor o kolla dig noga om när du går ut.. jag har kontakter..behandlar man tjejen man säger att man e kär i så??

En del av mig anklagar honom för att jag e så kall mot killar.. han sårade mig så otroligt mycket o jag var väldigt naiv på den tiden.. jag tror aldrig att han har fattat hur mycket han knäckte mig.det tog lång tid för mig att återhämta mig. han bad om ursäkt idag hur han behandlat mig då o visst det e ju skönt att han insett att man inte behandlar nån så..men det känns ändå som jag både vill o inte vill ha kontakt med honom.. jag känner redan nu att kontakten med honom river upp såren som läkt men inte försvunnit helt.. minnena vaknar till liv, de minnen jag så noga begravt o hoppades att de aldrig skulle se ljus igen...önskar jag bara hade kunnat säga tyvärr men mitt psyke pallar inte att ha kontakt med dig igen.. men jag e för snäll o kan inte säga så till nån hur illa de än behandlat mig...

mitt liv som var lugnare nu ett tag..orkar inte ha det komplicerat igen... min själ behöver lugn o ro..

Av lifeisabitch - 8 juli 2010 08:32

Imorse väckte mig Puma halv 8 genom att slåss med rullgardinen o när jag sa till henne så såg hon så oskyldig ut hehe.. jag skulle ändå upp kl 8 ska träffa J i Klippan vid 9.

Fick precis reda på att jag inte fick semester i helgen ovanligt på det stället. (ironi). får fan aldrig semester blir så jädra trött alltså skyller alltid på att där inte e vikarier... inte mitt problem... vad e det för lönt att ha semesterdagar när jag ändå inte får ta ut dem.. hade varit så skönt att vara ledig fredag till nästa söndag men nejdå.. inte bra att bli uppretad så tidigt på morgonen..

 

igår var jag på Hästveda marknad  med kompisar det var roligt, den marknaden e enorm.jag köpte ett vindspel i trä som låter så mysigt när det blåser, synd att det e vindstilla idag hehe, sen åt vi thaimat i hässleholm.. min mage tålde inte det vill jag lova.. jisses...

Av lifeisabitch - 7 juli 2010 11:46

Då var det dax idag igen.. grannens katt rymde igen o det startade som vanligt tredje världskriget här hemma..Zorro var faktiskt den som var mest upprörd. han skrek o hade sig.. han hade burrat upp sig så pass mycket så han liknade en boll.. jag pallar inte med detta, hatar när mina katter blir arga o bråkar. jag gick ut o tog in zorro.. med hjälp av min röst fick jag in honom.. han har nog respekt för mig för han löd utan att protestera..jag tror inte det e lönt att prata med grannarna för de kan nog inte svenska.. jag e iallafall tacksam att puma o zorro inte började slåss som de brukar.. zigge blir alltid rädd o springer runt o piper..

jag har vänt dygnet nu.. lägger mig runt 2 på natten o vaknar runt 10.. måste vända tillbaka dygnet igen för jag ska jobba 3 dagar innan jag har semester en vecka.. har lagt in om semester de dagarna oxå men jag lär inte få det. jag får aldrig semester på det stället..

idag blåser det o e runt 20 grader.. jag tycker det e skönt med sånt här väder.. hatar när det e så varmt att man svettas bara man sitter stilla..

ingen aning vad som händer idag.... nåt händer säkert..

Ovido - Quiz & Flashcards