Life Is A Bitch

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av lifeisabitch - 7 juli 2010 11:46

Då var det dax idag igen.. grannens katt rymde igen o det startade som vanligt tredje världskriget här hemma..Zorro var faktiskt den som var mest upprörd. han skrek o hade sig.. han hade burrat upp sig så pass mycket så han liknade en boll.. jag pallar inte med detta, hatar när mina katter blir arga o bråkar. jag gick ut o tog in zorro.. med hjälp av min röst fick jag in honom.. han har nog respekt för mig för han löd utan att protestera..jag tror inte det e lönt att prata med grannarna för de kan nog inte svenska.. jag e iallafall tacksam att puma o zorro inte började slåss som de brukar.. zigge blir alltid rädd o springer runt o piper..

jag har vänt dygnet nu.. lägger mig runt 2 på natten o vaknar runt 10.. måste vända tillbaka dygnet igen för jag ska jobba 3 dagar innan jag har semester en vecka.. har lagt in om semester de dagarna oxå men jag lär inte få det. jag får aldrig semester på det stället..

idag blåser det o e runt 20 grader.. jag tycker det e skönt med sånt här väder.. hatar när det e så varmt att man svettas bara man sitter stilla..

ingen aning vad som händer idag.... nåt händer säkert..

Ovido - Quiz & Flashcards