Life Is A Bitch

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av lifeisabitch - 8 juli 2010 20:15

har blivit inspirerad av andra bloggar så jag tänkte jag berättar om den konstigaste grejen jag varit med om när det gäller dejtande..

Det utspelar sig för nåt år sen. jag skjutsade J till halkan o fastän jag tyckte denna pågen var lite udda.( hade träffat han innan) så gick jag med på att träffa han igen efter mycket tjat från hans sida.. jag behövde dessutom nånstans att vara under tiden J var på halkan.. sagt o gjort jag gick upp till honom. han ville bjuda på frukost o sån skit. jag la märke till att hans alarm på mobilen tjöt lite då o då så jag var ju tvungen att fråga varför o då sa han att det var för att han skulle komma ihåg att göra vissa saker på morgonen som typ borsta tänderna o sånt.. jag blev lite fundersam då men tänkte jaja.. jag satt i hans soffa o han började smeka mig på axlarna o sa att han gärna slickade mig.. jag blev lite paff o sa nej jag sa redan på msn att vi absolut inte skulle ha nåt sex på nåt vis.. han fortsatte tjata lite o jag kände mer o mer att det var en usel idee att besöka honom.. han satte sig mellan mina ben i soffan o sa jag vill så slicka dig.. jag bara nej asså jag ska nog hem eller nåt.. han försvinner ett tag o när han kommer tillbaka e han naken på underkroppen o har trätt på en penisring..han hade stånd o sa med den här ringen kan jag hålla på i evigheter.. jag flög upp ur soffan o bara nej asså nu ska jag hem..jag hade jobbiga skor men på 2 sekunder hade jag fått dem på mig o då står han framför dörren.. mitt hjärta bankade i 190 o tänkte skit nu kommer jag bli våldtagen.. jag får tag i handtaget o sliter upp dörren.. jag väntar på hissen o han öppnar dörren o frågar om jag inte ångrat mig.. jag rusar ner för trapporna skickar ett sms till J att jag åker hem.. när jag hämtar henne senare så berättar jag allt o då släpper allt o både hon o jag asgarvar. jag blockerar honom från alla dejtingsidorna o msn ..

Av lifeisabitch - 8 juli 2010 20:00

Idag blev jag vän med mitt första ex på facebook. blev helt paff när jag såg vänförfrågan.. vi har pratat från o till hela kvällen.. han vill att jag ska komma till honom men jag vet inte.. eller rättare sagt hela mitt inre skriker HELL NO!!!! det e 8 år sen det tog slut o det tog slut genom att han e full som alltid o bråkar o har sig o jag storgråter o skriker jag vill aldrig mer se dig..med mig i bilen var mina tjejkompisar o de har bara sett mig gråta den gången o jag grät hela vägen hem...efter ett tag börjar konstiga tjejer ringa o mig o fråga efter honom o de e alla gravida hmm märkligt att det aldrig föddes några barn.. efter ett tag börjar även han ringa o hota mig genom att säga jag vet var du bor o kolla dig noga om när du går ut.. jag har kontakter..behandlar man tjejen man säger att man e kär i så??

En del av mig anklagar honom för att jag e så kall mot killar.. han sårade mig så otroligt mycket o jag var väldigt naiv på den tiden.. jag tror aldrig att han har fattat hur mycket han knäckte mig.det tog lång tid för mig att återhämta mig. han bad om ursäkt idag hur han behandlat mig då o visst det e ju skönt att han insett att man inte behandlar nån så..men det känns ändå som jag både vill o inte vill ha kontakt med honom.. jag känner redan nu att kontakten med honom river upp såren som läkt men inte försvunnit helt.. minnena vaknar till liv, de minnen jag så noga begravt o hoppades att de aldrig skulle se ljus igen...önskar jag bara hade kunnat säga tyvärr men mitt psyke pallar inte att ha kontakt med dig igen.. men jag e för snäll o kan inte säga så till nån hur illa de än behandlat mig...

mitt liv som var lugnare nu ett tag..orkar inte ha det komplicerat igen... min själ behöver lugn o ro..

Av lifeisabitch - 8 juli 2010 08:32

Imorse väckte mig Puma halv 8 genom att slåss med rullgardinen o när jag sa till henne så såg hon så oskyldig ut hehe.. jag skulle ändå upp kl 8 ska träffa J i Klippan vid 9.

Fick precis reda på att jag inte fick semester i helgen ovanligt på det stället. (ironi). får fan aldrig semester blir så jädra trött alltså skyller alltid på att där inte e vikarier... inte mitt problem... vad e det för lönt att ha semesterdagar när jag ändå inte får ta ut dem.. hade varit så skönt att vara ledig fredag till nästa söndag men nejdå.. inte bra att bli uppretad så tidigt på morgonen..

 

igår var jag på Hästveda marknad  med kompisar det var roligt, den marknaden e enorm.jag köpte ett vindspel i trä som låter så mysigt när det blåser, synd att det e vindstilla idag hehe, sen åt vi thaimat i hässleholm.. min mage tålde inte det vill jag lova.. jisses...

Ovido - Quiz & Flashcards