Life Is A Bitch

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av lifeisabitch - 5 juli 2010 19:34

Idag var jag som sagt på möte o sen har jag shoppat födelsedagspresenter till J e nöjd med mina inköp hoppas hon blir lika glad.. nu sitter jag o slöar i soffan o zorro sover här brevid..

det e mulet ute o för en gångs skull så e det skönt att solen inte lyser..

mina bantningstabletter e rätt bra jag har gått ner 4 kg på 2 veckor fast jag har riktigt ont i magen varenda kväll men det får man ju stå ut med

Av lifeisabitch - 5 juli 2010 08:00

Idag vaknade jag redan kl 5 o var jätte pigg..hmm det e konstigt när man ska jobba så vill man absolut inte gå upp kl 5 men när man e ledig så e det inga problem..Det var lagom svalt ute den tiden o det var så vackert att titta ut genom fönstret.. jag öppnade balkongen till de små liven o de försvann ut som en blixt.. ser knappt röken av dem på sommaren..de tillbringar all tid ute på balkongen..Igår ville inte Zorro gå in kl 24.. så jag fick öppna o stänga dörren flera gånger innan han gav upp o gjorde mig till viljes..nu tänker ni säkert att varför lyfte du inte bara in honom? Dels för att han blir mega arg när jag lyfter honom o dels för att jag vet att han förstår vad jag menar när jag säger "Kom in". har sagt det så många gånger nu o han lyder 99% av gångerna..När jag o Zorro låg o gosade en morgon så vill han gärna nafsas o jag sa då "du biter inte mig" o då la han huvudet på sidan.. när han försökte igen så sa jag samma sak igen o han bet mig inte den morgonen..så han förstår mer än vad man tror.. Zigge däremot e en typisk tonåring.. stänger öronen o tittar på mig o ser ut att tänka pratar du med mig?

Igår kväll hörde jag ett konstigt ljud så jag smög upp o in i tv rummet o där hade Zigge på nån vänster fått ner hela gardinstången o låg på gardinerna som hade ramlat ner..så det var bara att klättra upp på en stol o sätta fast gardinstången igen mitt i natten..de e så uppfinningsrika får jag säga.. Puma som e ca 7 år gammal hittar inte på så mycket hyss längre men när hon var yngre  jisses vad hon klättrade o grävde.. hon var uppe på dörrkarmar o hatthyllor o bokhyllor.. jag hittade henne överallt.. Hon grävde upp jorden i varenda blomkruka jag ägde.. nu gillar hon att öppna min strumplåda o slänga ut strumporna..

de flesta katter e ju nyfikna o busiga men jag lyckats alltid fastna för djur som e vilda =) min kanin o mitt marsvin som jag hade när jag var liten var oxå busiga o vilda..

idag e det möte på jobb o sen efter det hade jag tänkt att jag skulle till Väla o köpa födelsedagspresent till J.. har äntligen kommit på vad jag ska köpa.. ibland tänker man bra kl 5 på morgonen...


Ovido - Quiz & Flashcards