Life Is A Bitch

Alla inlägg under juli 2010

Av lifeisabitch - 6 juli 2010 18:53

Idag vaknade jag vid 6 men vägrade gå upp då så jag somnade om till 10.. jag har dammsugit o tvättat idag.. det blev hela 5 maskiner jisses vad en person kan samla på sig tvätt.. torktumlade det mesta så det e redan inhängt igen..

Idag e det mulet o jag har suttit lite på balkongen o läst.. katterna var givetvis ute med mig då.. Jag har matat ödlorna idag.

nu e jag lite uttråkad men det e för att jag inte e van vid att bara vara hemma.. har varit fullt ös de senaste veckorna så jag har glömt hur det känns att vara hemma o ta det lugnt.. ska kolla på dr phil o sen allsång på skansen o sen nån film hade jag tänkt.. har maten i ugnen.. idag ska jag äta ugnspotatis med kassler, grönsaker o bearnaise sås, mums =)

vad har ni hittat på idag?

Av lifeisabitch - 5 juli 2010 19:34

Idag var jag som sagt på möte o sen har jag shoppat födelsedagspresenter till J e nöjd med mina inköp hoppas hon blir lika glad.. nu sitter jag o slöar i soffan o zorro sover här brevid..

det e mulet ute o för en gångs skull så e det skönt att solen inte lyser..

mina bantningstabletter e rätt bra jag har gått ner 4 kg på 2 veckor fast jag har riktigt ont i magen varenda kväll men det får man ju stå ut med

Av lifeisabitch - 5 juli 2010 08:00

Idag vaknade jag redan kl 5 o var jätte pigg..hmm det e konstigt när man ska jobba så vill man absolut inte gå upp kl 5 men när man e ledig så e det inga problem..Det var lagom svalt ute den tiden o det var så vackert att titta ut genom fönstret.. jag öppnade balkongen till de små liven o de försvann ut som en blixt.. ser knappt röken av dem på sommaren..de tillbringar all tid ute på balkongen..Igår ville inte Zorro gå in kl 24.. så jag fick öppna o stänga dörren flera gånger innan han gav upp o gjorde mig till viljes..nu tänker ni säkert att varför lyfte du inte bara in honom? Dels för att han blir mega arg när jag lyfter honom o dels för att jag vet att han förstår vad jag menar när jag säger "Kom in". har sagt det så många gånger nu o han lyder 99% av gångerna..När jag o Zorro låg o gosade en morgon så vill han gärna nafsas o jag sa då "du biter inte mig" o då la han huvudet på sidan.. när han försökte igen så sa jag samma sak igen o han bet mig inte den morgonen..så han förstår mer än vad man tror.. Zigge däremot e en typisk tonåring.. stänger öronen o tittar på mig o ser ut att tänka pratar du med mig?

Igår kväll hörde jag ett konstigt ljud så jag smög upp o in i tv rummet o där hade Zigge på nån vänster fått ner hela gardinstången o låg på gardinerna som hade ramlat ner..så det var bara att klättra upp på en stol o sätta fast gardinstången igen mitt i natten..de e så uppfinningsrika får jag säga.. Puma som e ca 7 år gammal hittar inte på så mycket hyss längre men när hon var yngre  jisses vad hon klättrade o grävde.. hon var uppe på dörrkarmar o hatthyllor o bokhyllor.. jag hittade henne överallt.. Hon grävde upp jorden i varenda blomkruka jag ägde.. nu gillar hon att öppna min strumplåda o slänga ut strumporna..

de flesta katter e ju nyfikna o busiga men jag lyckats alltid fastna för djur som e vilda =) min kanin o mitt marsvin som jag hade när jag var liten var oxå busiga o vilda..

idag e det möte på jobb o sen efter det hade jag tänkt att jag skulle till Väla o köpa födelsedagspresent till J.. har äntligen kommit på vad jag ska köpa.. ibland tänker man bra kl 5 på morgonen...


Av lifeisabitch - 4 juli 2010 18:44

det har varit idag.. vindstilla o jätte varmt.. har svettats floder idag.. hade en massa planer med en vän men det blev soffläge hos denna vännen o pustade av värmeslag.. katterna ligger utslagna här hemma, ödlorna likaså.. igår var jag iväg hela dagen det var roligt men oxå varmt..

Av lifeisabitch - 3 juli 2010 11:25

Solen skiner o det e redan 28 grader.. en svettig dag idag med med andra ord. Idag ska jag hem till min gamla hemort o gå på marknad där..ska bli roligt..

Puma har börjat att krypa bakom min rullgardin o idag välte hon ner min saltlampa så det riktigt hördes.. tur att jag e van vid att de kan vara högljudda annars hade jag fått en hjärtattack.. Nu precis jagade Zorro en insekt på balkongen o eftersom han inte e smidig så ramlade han ner från bordet med en smäll..hehe Zorro e nog den mest osmidiga katten jag vet men så väger han ju oxå drygt 8 kg. Idag hade jag o katterna riktig sovmorgon.. Zorro  o Zigge låg o sov hos mig tills kl 10.. Puma var uppe o på nya äventyr..Det är så mysigt att vakna med katterna i sängen.. de som inte har katter förstår inte men de som har förstår säkert vad jag menar =) Höra deras lugna andning o dova spinnande o känna vid deras mjuka pälsar..nu när jag ändå skriver lite om katterna så måste jag berätta vad Zorro gör varje morgon jag går upp vid 5. Han skriker sträcker sig o lägger sig ner igen o blundar.. hehe precis som han säger nej jag vägrar gå upp nu..

Nu ska jag äta lite middag men ha en bra dag alla =)

Av lifeisabitch - 2 juli 2010 23:44

Idag har jag varit i kristianstad. J:s bror skulle köpa en bil.. så vi åkte dit i J:s varma bil jisses vad vi svettades.. sen åkte vi till Hässleholm o gick på Eclipse.. Jag älskar de filmerna.. de e så romatiska o spännande.. tänk om man hade fått leva ett sånt liv... suck vill bara drömma mig bort..Vet inte men idag har jag haft lite ångest över vad som hände midsommarafton..jag har mest ångest över att jag inte berättat för J men jag orkar inte försvara vad jag tänkte på och höra hennes predikan om att han inte e bra för mig o att han bara utnyttjar mig.. jag vet allt det där men jag kan inte stå emot honom... en vecka senare kommer ångesten.. när jag såg Eclipse så tänkte jag på A o AN.. Bella sa i filmen att man kan älska 2 o jag älskar kanske inte dem men jag tycker jädra mycket om dem.. o A pratar inte med mig efter förra fredagen o AN pratar inte med mig sen jag ställde in vår träff.. Jag kan ångra det så mycket att jag inte träffade honom.. men det var bara för att jag trodde nåt roligare skulle hända men vad hade varit roligare än att träffa honom?? jag e en idiot ibland.. men en sak har jag lärt mig av detta livet o det e att man kan inte ångra allt... man gör misstag o förhoppningsvis lär man sig av dem annars får man göra om misstagen..

Zigge har damp här hemma o bara springer o hoppar runt.. Puma har lagt sig på dörrmattan o vilar .. Hon e så söt min lilla prinsessa O nu tog freden slut här för zigge ville busa med Puma o det ville inte hon o då ville zorro ingripa..=) jag älskar dem så otroligt mycket =)

Ovido - Quiz & Flashcards