Life Is A Bitch

Alla inlägg under december 2009

Av lifeisabitch - 16 december 2009 10:53

ikväll e det jobb som gäller igen efter att jag varit ledig i 2 dagar... de dagarna har gått fort.. Idag har jag inte masat mig upp förrän 10.30 var helt död inatt känns det som.. börjar nog bli förkyld igen.. har ont i mina handleder o lite ont i halsen.. lite täppt i näsan o pendlar mellan att vara varm o kall..Ute är det snö.. jag tycker det e mysigt med snö när man slipper köra nånstans men sån tur har inte jag ikväll för då ska jag köra till jobbet..

katterna e iallafall vakna idag.. när jag vaknade så låg zorro o zigge vid mina fötter o Puma i andra sänghalvan.. de väntade väl tålmodigt på att jag skulle masa mig upp nån gång.. Längesen jag sov så länge...

Igår pratade jag med det gamla strulet på msn o han ville komma men jag bangade ur... blev nervös o blyg.. fattar inte varför jag reagerade så.. ibland förstår jag mig inte på mig själv..

Av lifeisabitch - 15 december 2009 09:59

vaknade skit tidigt idag med o inget skoj e här att göra.. Katterna sover som vanligt.. extremt morgontrötta e de.. jag ville se andra avenyn på datan men det avsnittet har inte kommit ut än o paradise hotel har tekniska problem o inget på datan eller tvn är här.. segt e det o nu börjar jag bli trött av allt detta.. ska inte gnälla så tråkigt att läsa när nån gnäller...

idag ska jag tvätta kl 12 o sen ut o gå med 2 golden hundar..tänk att om ca en vecka så e det julafton.. har inte speciellt mycket julkänslor faktiskt.

Måste köpa en säck kattmat när jag får lön. har fått blanda ut maten nu för att den ska räcka..

det är  -2.3 grader ute idag o snön ligger kvar så det e vackert att titta ut genom fönstret..o sakta men säkert börjar samhället vakna till liv.

tänkte på en sak innan nu när man e 100% singel igen att jag e så otroligt trött på det.. alla killar man pratar med e så jädra kåta hela tiden.. det enda vettiga man får ur dem e ett hej sen börjar de snacka sex hela tiden.. visst sex e viktigt men när försvann tanken att man ska ha sex med den man tycker om inte ha sex med vem som helst. visst jag har oxå haft sex med personer jag inte brytt mig om men det e inte samma sak som att ha nån man tycker om o hittar på saker med o sen har sex.. Ärligt talat så e jag så jädra trött på alla dessa kåtbockar så jag blir helt avtänd av dem o vill inte prata med dem o nu känns det som jag helt förlorat hoppet om att träffa en normal kille som vill ha mer än bara sex.. jag har lovat mig själv att inte gå tillbaka till mitt destruktiva liv jag hade innan. Jag kommer inte orka det en gång till o om jag hela tiden går tillbaka så kommer jag aldrig att gå framåt i livet utan stampa på samma plats ..Jag är en fighter men även en fighter kan bli trött o vilja ge upp...

Av lifeisabitch - 14 december 2009 22:39

Idag var jag o skrev delegeringsprovet hoppas det gick bra sen var vi på familia ett tag..

har sen varit hos en kompis o snackat skit =) nu e jag hemma igen o tänkte lägga in bilder på mina trötta katter sen i morse... de var så sega att få liv i hehe...nu när jag kom hem så var det 5 som hade skrivit på msn jisses vad jag e populär denna veckan hehe..

 

soffmys

  Tänker minsann inte vakna   ännu en jobbig dag i katternas liv =)   sömntutor e vi allihopa =)  

Av lifeisabitch - 14 december 2009 09:11

idag vaknade jag redan vid 6 tiden första gången.. hade så fruktansvärt ont i magen så jag vaknade av den smärtan.. Katterna har nog varit uppe hela natten för de har inte vaknat än fastän jag sitter här i soffan brevid dem o klappar dem då o då så rör de inte sig en milimeter hehe.. Idag är tanken att jag ska skriva delegeringsprov i eftermiddag så jag får behålla min delegering.

det började snöa igår kväll så jag tog med mig Puma ut på balkongen o stod där med henne i famnen o bara tittade när det snöade.. såklart ville de andra oxå ut men de får inte det när det e så kallt o de e fortfarande sjuka så de får snällt vara inne.. Jag har haft ljus tända hela morgonen o bara myst i mörkret.snart ska jag offra mig o plugga lite läkemedel. o äta lite frukost o dricka the..

 

Samling vid matskålarna

  Zorro o Zigge myser i soffan  

Puma vill följa med mig ut =)

     

Av lifeisabitch - 13 december 2009 19:37

Alltid detta med att folk snackar skit om varandra jag blir så trött varför kan man inte vara ärlig mot varandra istället.. nej istället får man höra ryktesvägen... grr blir så trött på sånt...

har kollat på Lucia firandet på tv nu ikväll o det var faktiskt riktigt fint de andra åren har det varit så avancerat så det har varit tröttsamt att höra på men nu var det fint o stämningsfullt.. 2/3 katter sover så här e lugnt o skönt.. Zigge e vaken som alltid o just nu verkar han fundera på vad för bus han ska hitta på härnäst...Zorro snodde min plats i soffan.. har tända ljus o bara har söndagsmys.. skönt att bara vara själv o ta det lugnt efter en hård jobbehelg.. det har varit en rolig helg med många skratt.. helt fantastiska jobbarkompisar.. =)

Nu har det nästan gått en vecka sen jag fick det där samtalet o jag mår bra.. vi passade ändå inte ihop så hade inte han avslutat det så hade jag nog gjort det.. jag tyckte om honom o så men man måste se sanningen... denna veckan har jag varit populär hos killarna vill jag lova men jag känner att jag orkar inte engagera mig igen i nån så jag tar det lugnt just nu o bara myser med mina älskade katter =) de finns alltid där o de sårar aldrig mig

Av lifeisabitch - 12 december 2009 18:49

fy fasen vad jag e trött idag.. somnade halv 3 inatt o gick upp 5.50 fick sms inatt av en fyllekåt strulpelle.. jag vägrade åka till honom ska inte bara vara på hans villkor.. sen började han skicka en massa sms på jobbet oxå idag jobbarkompisarna blev grymt nyfikna hehe.. fattar inte vad han vill.han vill inte ha mig i ett förhållande men han vill inte att jag träffar andra heller. men jag har bestämt mig jag ska vara jädrigt svår att få nu förrtiden se om det lockar fram de bra killarna.. fan om han skickar sms inatt oxå då går jag hem till honom o slår honom o sen lägger jag mig igen..höll på att somna innan i soffan har sagt till mig själv att jag ska åtminstone hålla mig vaken till 21 sen kan jag lägga mig.. lägger jag mig tidigare så lär jag vakna klarvaken vid 2... ska snart se dance your ass off på 3an verkar roligt =)

Av lifeisabitch - 11 december 2009 17:32

idag har jag jobbat o det har varit en snurrig dag.. vissa dagar e sega o man vill bara hem.. idag var en sån dag.. jag har sovit lite nu i eftermiddags men inte e jag piggare för det..igår var jag i Heta stolen i helsingborg o de klippte mig i värsta punkarfrisyren långt på ena sidan o kort på andra.. o på den långa sidan blev jag helt röd..alla tyckte det var fräckt.. jag har satt upp den långa sidan i en totte så syns det inte så mycket..tar nog ett bra tag att vänja sig vid det... ikväll ska jag till J o kolla Idol.. jag tror Erik vinner vem tror ni?

ska sätta igång diskmaskinen nu o göra mig iordning för att ge mig iväg.. ha en bra fredagkväll kära läsare =)

Av lifeisabitch - 9 december 2009 08:56

God morgon.. har sovit hyfsat inatt o mår lite bättre.. igår hamnade jag i samma håla som han bor på jobbet o fy vad det var jobbigt.. men jag börjar bli mer o mer övertygad om att det va ändå det bästa som kunde hända, pratade med en manlig jobbarkompis igår o han e så klok den mannen gav mig en massa hopp o ideer..

idag ska jag gå brevid igen.. längtar faktiskt.. tycker det e jätte roligt att lära mig nåt nytt.. katterna är lugna o fina idag..har öppnat balkongdörren så de kan gå ut fastän jag vet att de blir lite sämre av det men det känns så elakt att hålla dem instängda hela tiden.. ska snart börja göra mig iordning ska börja jobba redan 13.30 idag o slutar 21.15 det e en liten skum känsla att vara på jobbet men inte vara på distriktet.. ha en underbar dag där ute o tänk på att ett brustet hjärta läker så småningom o ni kommer inte alltid att må som ni gör !

Ovido - Quiz & Flashcards