Life Is A Bitch

Alla inlägg under augusti 2010

Av lifeisabitch - 11 augusti 2010 10:37

Vaknade alla djuren på bättre humör..Igår parade sig mina leopardgeckos så jag misstänker ju starkt att Cleo som jag trott var hona e en hane egentligen..så jag får väl döpa om han/hon..

Ikväll ska jag till hässleholm o se smens baglomma.. de e bra fast när jag kollar på sångaren så får jag tillbaka blickar på ett gammalt KK jag haft för de e lika..

 

Puma e på nyfiket humör idag o svansar omkring här hemma för att hitta på en massa skit.. för att vara 7 år så har hon barnasinnet kvar...

 

igår var jag hemma hos en kompis vi skulle kolla på film men det blev aldrig för hennes jobbiga lillebror o hans kompisgäng kom o han försökte para ihop mig med en av hans kompisar som e 18 år asså seriöst jag e 26.. men det e detsamma på dejtingsidor o så det e massa killar mellan 18-22 som stöter på mig, jag känner mig för fasen som hon i cougar town hehe.. det e typ ingen i min egen ålder utan sen e det de som e 30 + som stöter på mig.., hmm skumt... jaja ha det bra idag =)

Av lifeisabitch - 10 augusti 2010 10:30

Jag var ute o körde igår kväll o hämtade sand på stranden till min skäggis. det blåste jätte mycket o vågorna var höga. jag stannade inte på stranden så länge för det var så kallt..

nu imorse skulle jag försöka få Alvin ut ur terrariet men han var inte på humör det minsta.. blåste upp sig o var allmänt sur så jag mutade honom med maskar så han blev lite trevligare.. jag fick ut honom till slut o fyllde på så nu har han mycket sand att gräva i om han vill det.. han åt skitmånga maskar så han borde vara mätt men det känns som om han inte e det.. Katterna var så jobbiga när jag höll på med terrarierna så de fick vara på balkongen o för en gångs skull så ville de inte det.. jag fyllde på lite sand till leosarna oxå o de var som vanligt på skyggt humör men de gick lättare att hantera.. Känns som alla mina djur vaknat på helt fel sida idag..Hur kan alla 6 djuren vakna vresiga på samma dag hmm ja det e ett frågetecken..

Zorro o jag busade precis när jag vaknade.. han tycker det e jätte roligt när man busar med honom ett litet tag sen övergår det till ilska så man får passa sig..så man inte får fina märken efter hans tänder.

 

idag e det fint väder, jag ska se våra bästa år sen ska jag göra mig iordning.. hehe allt går i slowmotion nu när jag har semester..

Zigge har lekt med en papperskasse både igårkväll o nu idag.. såklart gömde jag den inatt så han inte skulle skada sig i den..


Av lifeisabitch - 9 augusti 2010 11:28

på resten av min semester e det idag o jag inleder starkt med att tvätta hehe.. har knappt några rena kläder så det ska bli så skönt att tvätta..Katterna e uppe o idag var det jag som väckte dem för en gångs skull.. alla katterna låg i sängen när jag vaknade vid  halv nio. Jag har matat Alvin o sprayat hans terrarie idag oxå.. han e glupsk den lille. Han börjar ändra färg ser det ut som..

Idag är det mulet o blåsigt men det gör inget för jag slipper gå ut om jag inte vill =) kommer nog ta några dagar att helt släppa tankarna om jobbet.. Jag trivs väldigt bra i Larmpatrullen även om det inte alltid låter som det men det e ett varierande jobb o stundtals riktigt roligt.. nackdelen är att jag blir lite isolerad från mina kollegor eftersom jag jobbar helt själv o styrs av larmtelefonen.. men nu ska jag bara njuta av min ledighet o återkomma till jobbet om 3 veckor med nya krafter =)

Av lifeisabitch - 8 augusti 2010 22:49

detta arbetspasset går nog till historien.. helt skum kväll..

en som hängde sig på larmet larmade nog bara 40 gånger i rad eller nåt... vårdtagare som ramlade 5 min efter man gått på sitt pass  o det bästa av allt.. en man ringer på där vi har kontoret o eftersom ingen inne på avdelningen öppnar så öppnar jag o då säger han att där e främlingar i hans lägenhet o för att göra en lång historia kort jag trodde på honom o ringde polisen o de kom fort som bara den i civilbil o jag fort som fasen in där för jag lovade larmopereatören det.. larmade som bara den o upp för trappan helt svettig o flåsade o överstressad blev mött av

2 unga snygga poliser.. som var så vänliga så o så klart var där inga i gubbens lägenhet.. men poliserna var så söta så o sa att jag gjorde helt rätt eftersom jag inte kände gubben..

 

Jag e fortfarande uppe ivarv men nu har jag 3 veckors semester o så jädra skönt ska det bli...

O för att göra det ännu skummare så hade nån ringt hem till mig o pratat in på telefonsvararen  hörde inte vad som sas men när jag kollade upp det så var det från ett boende vi har hand om en vårdtagare där som jag inte har en aning om vem det e ???

lite skumt att just nån därifrån ringer hem till mig som typ jobbar där... nej det har varit en mycket skum kväll

Av lifeisabitch - 7 augusti 2010 21:56

Jag somnade o vaknade halv 10 hehe men jag e fortfarande sleten så jag ska nog kunna somna igen utan problem.. jag kollade mitt HB idag på jobbet 111.. när jag kollade det sist så var det 118.. det bara sjunker hela tiden.. undra om det e normalt att ha så lite?

man ska ju helst ha över 120.. inte konstigt jag e trötter hehe..

imorgon e sista dagen innan 3 veckors semester fy fasen vad skönt=)

annars har det inte hänt så mycket, jag tog upp Alvin idag första gången sen jag köpte honom o det gick bra han e lugn o fin =) jag gav han maskar efter han kommit ner igen för atthan ska förknippa det positivt.. vet inte om ödlor tänker så men hundar o katter gör ju o jag e ju mest van vid de djuren

 

vad hittar ni på en sån här kväll?

Av lifeisabitch - 6 augusti 2010 00:53

Nu ikväll så var det e jädra skrikande på min balkong o när jag kom ut så slogs zorro o grannkatten genom nätet.. utan att tänka så ville jag få zorro därifrån så jag skulle ta han o då hugger han mig i handleden.. så blodet droppar.. jag får in honom o stänger dörren... har rengjort såren o det känns ok i armen.. snacka om att jag har en ångerfull kattpojke här hemma.. han ligger tätt in till o tittar på mig med sina gröna ögon.. jag vet att han inte ville skada mig, men han e sån anfaller först o tänker sen typ.. så jag får skylla mig själv skulle inte försökt ta i honom..

Av lifeisabitch - 5 augusti 2010 10:42

Jag somnade inte förrän halv 3 inatt fastän jag var så trött så ögonen blödde men när jag väl skulle somna så var jag hur pigg som helst så det var bara att ge upp.. kl 4 vaknade jag igen utvilad hmm.. en syrsa i leopardgeckosterrariet förde sånt väsen så jag kunde omöjligt somna om.. men plötsligt slutade det så en av ödlorna tröttnade väl oxå hehe...

Idag när jag kom upp så blev Alvin helt galen försökte komma igenom glaset. Han var hungrig den lille stackaren så massa syrsor senare så e han mätt o nöjd och sitter på sin favvoplats.. ska snart börja att ta upp honom lite.

ska snart hoppa in i duschen så kanske jag piggnar till lite.. har bytat vatten till katterna o gosat med dem.. När jag halvsov imorse så kom en katt och när jag tittade upp så var det puma o hon la sig brevid mig o vi bara låg o myste o gosade.. e så roligt när hon e kelig för det händer typ en gång i halvåret så man får passa på =)

Har så jädra ont på min rygg idag brände mig som fan igår igen.. suck att jag aldrig lär mig att solen tar mer än man tror så jag liknar en kräfta där..

nej nu får jag göra nåt klockan är ju nästan 11

här kommer några bilder på Havet i Halmstad och Zorro o Zigge gosar

 

      

Av lifeisabitch - 4 augusti 2010 20:21

Har varit 2 dagar i Halmstad åkte igår morse o kom hem för ca 1 timme sen.. vi har varit på Halmstads Äventyrspark o jag har åkt en massa karuseller så jag e yr än.. för det var bara jag som dög för lilla Jasse =) Vi tältade o fy fasen vad det var kallt inatt höll minst sagt på att frysa ihjäl..

Katterna var glada när jag kom hem igen.. svansade omkring mig tills jag öppnade balkongen.. puts väck var de.. hehe balkongen viktigare än matte..Alvin (skäggagamen) var hungrig så han fick syrsor jag måste nog iväg o handla nya imorn för han äter skitmycket..o sen jobbar jag så dumt fre-sön.. så kanske bäst att köpa hem innan de tar slut här.. cleo o citrus ska ju oxå ha..

skriver mer än annan dag jag e så sliten idag..

Ovido - Quiz & Flashcards