Life Is A Bitch

Alla inlägg under april 2010

Av lifeisabitch - 2 april 2010 09:24

Idag är det min födelsedag.. morgonen började allt annat än ljuvlig.. katterna välte ner vasen med blommor igen så blommorna dog.. sen hittade Zigge en leksak som han absolut måste leka med precis där jag låg..sen när jag o zorro låg o mös så blev han sur på en sekund o började bitas så jag fick hålla han i nackskinnet o skälla på honom.. Puma har vart uppe på terrariet 300 ggr sen jag kom upp så jag har fått skälla på henne oxå o hon e inte den katten som tycker att hon gör nåt fel när jag skäller så hon e skitsur just nu på mig.. Cleo ömsar skinn så hon rör sig mycket i terrariet o det väcker såklart katternas nyfikenhet.. ska snart hem till mamma o pappa o äta middag innan jag börjar jobba ikväll..

 

Ha det så bra alla =)

Av lifeisabitch - 2 april 2010 00:44

den 1 april var en lång dag men händelsefull.. jag var barnvakt o då var vi o lekte i en park.. jag kan klappa Cleo utan att hon springer i terrariet o jag grillade med kompisar..

nu har det varit den 2 a april i 45 min o det e min födelsedag.. hipp hipp hurra idag blir jag 26 år.. ska hem o äta middag hos mamma o pappa o ska sen jobba mellan 16-24..

 

GLAD PÅSK PÅ ER   

Av lifeisabitch - 1 april 2010 09:22

Idag e det skämtdagen.. undrar hur lurad man kommer bli idag?

Håller på att lära katterna att de inte får ligga ovanpå terrairet.. kan inte säga att det går så bra direkt.. de får i princip vara var de vill i min lägenhet så därför har de riktigt svårt att förstå när de inte får vara på vissa ställen.. Idag e det Zigge som ligger o sover o de andra e aktiva..funderar på om jag ska baka muffins idag. e bra att ha hemma om nån kommer ju..läste ett jätte lätt recept i en blogg..måste seriöst skaffa en rullgardin till sovrummet blir knäpp när det e så ljust där..vaknar jätte tidigt o kan inte somna om.

igår rök jag ihop med han igen o denna gången tänker jag inte återuppta kontakten.. han sa att jag var som en bergodalbana o det kan jag hålla med om..men han verkar tro att jag tycker det e roligt att vara sån.. jag hatar att vara sån.. jag vill inte själv bli sårad så jag hatar verkligen att vara sån mot andra människor..

men men vi är ändå inte rätt för varandra..

 

Igår när jag kom hem efter ett dygn iväg från katterna åh vad jag hade saknat dem.. jag pussade o kramade dem.. de e mitt livs största kärlekar =) älskar dem så otroligt mycket o jag vet att de älskar mig.. Zorro mammagrisen följde mig var jag än var igår o låg brevid mig i soffan hela kvällen..

Puma har blivit så social.. innan gick det bara att klappa henne uppe på akvariet o knappt det ibland men nu såkan man klappa henne varsomhelst. o när jag hade folk hemma i lördags så låg hon på akvariet o tittade på oss.. för bara ett år sen hade hon legat under sängen o vägrat komma fram tills de gått hem.. Härligt att se min lilla prinsessa bli lugnare o mindre rädd.. tänk att nån slängde ut henne för 6 år sen..

 

Jag fick ett jätte fint armband igår av en killkompis eftersom jag fyller år imorn.. jätte fint var det blev helt paff =)

Ovido - Quiz & Flashcards