Life Is A Bitch

Alla inlägg under april 2010

Av lifeisabitch - 21 april 2010 19:09

Har jag unnat mig nu ikväll.. äpple o kanel smak mums filibaba.. Idag skulle jag egentligen jobbat men jag e sjuk, har problem med halsen o andningen känns det som..börjar nog bli förkyld o jag kunde inte förmå mig att gå till jobbet idag,höll på att få en mega ångestattack.. fattar inte varför jag får dem, mitt liv håller på att ordna upp sig känns det som men kroppen verkar inte hålla med om det. Idag har jag oxå sjukt ont i magen igen.. blir så trött på denna kroppen..

Zigge o Zorro har busat hela dagen med varandra så det har knappt blivit nåt vilande idag för de kan minsann hålla väsen när de e på G.. Satt ute på balkongen under filt innan o löste korsord det var faktiskt riktigt skoj..

Idag har jag tänkt att jag ska se efterlyst på första gången på länge..spännande att se vad det finns för brott här i Sverige.. Nett har ju blivit rånad igen i Åstorp... Stackars den personalen alltså jag hade sagt upp mig därifrå om jag varit dem fast butiken ska ju läggas ner pga alla rånen..

Annars har det inte hänt nåt speciellt idag.. har inte haft nån energi men dagen har ändå gått relativt fort..


Puh

Av lifeisabitch - 20 april 2010 10:00

Fick masa mig upp kl 7 imorse för jag hade tvätt tid då.. håller på att tvätta för fullt..Har ändrat om i terrariet så nu e det som jag vill ha det -perfekt =) har dammsugit o städat lite allmänt här hemma.. ska snart hoppa in i duschen o sen ska jag till netto en runda o handla bröd o lypsyl o mjölk. tänkte jag skulle panta mina flaskor oxå så slipper jag ha dem här hemma.. Zigge e på G här hemma o busar o har sig.. Zorro e inte alls på det humöret utan e allmänt sur idag..

Jag har vägt kattern idag

Zorro vägde 8.6 kg , Han ska bli 5 år i juli

Puma vägde 4.6 kg, Hon ska bli 7 år i oktober

Zigge vägde 3.8 kg,Han ska bli 1 år i maj

 

E lite orolig för Zigge han har bara gått upp drygt 2 hg på 2 månader.. Han äter jätte bra o så så jag tror inte han e sjuk. Han går nog inte upp för han har så himla mycket energi. sen kl 7 imorse har han inte varit stilla en minut.. Han ska bli 1 år nästa månad jisses vad tiden går fort. Känns inte som det var längesen jag åkte upp till Blekinge till stödhemmet o fick en liten liten svart kattunge i famnen som pussade mig på kinden det första han gjorde..Han skrek hela vägen hem så jag fick ta upp honom ur buren o ha han i famnen så slutade han..En liten kärlekstörstande gullunge o nu har han utvecklats till en nyfiken pigg gosmonster =)

naw blir ju nästan tårögd när jag tänker tillbaka..


Av lifeisabitch - 19 april 2010 19:45

Idag har jag varit i Hässleholm.. besökte en kompis där med en annan kompis.. det var roligt =) hon var så gullig hon hade köpt en födelsedagspresent fastän hon inte kunde komma på mitt kalas för några veckor sen. det hade hon verkligen inte behövt..Det blev en hel del bebis prat men det e bara mysigt.. sen körde jag o J i skogen lite o pratade lite.. sen nu så har jag renbäddat o sånt för jag ska tvätta kl 7 imorgon bitti.. ska tvätta alla filtarna oxå hade jag tänkt.. så det kommer lukta underbart här hemma.. imorgon ska det bara vara en sån där pysseldag..jag ska göra sånt som jag inte hunnit med annars..

Av lifeisabitch - 18 april 2010 19:11

dessa senaste dagarna har det varit full rulle.. jobbat o varit iväg nästan hela dagarna bara varit hemma o sovit..idag när jag kom hem ställde jag mig o tittade på lägenheten såg ut som en orkan dragit fram..så jag tog fram dammsugaren o drog igång.. nu ser här ut som vanligt igen =)

Jag tog ett graviditetstest idag för jag har haft så ont i magen o mått illa ett tag nu.. det var negativt.. konstigt nog så blev jag inte så ledsen för jag vill verkligen ha barn nu.. men jag ska snart byta avdelning o allt sånt så jag hinner inte vara gravid nu o om jag hade varit gravid så hade det varit med fel kille..

Katterna sover alla 3 just nu =) mina gullungar får sånt dåligt samvete när jag inte e hemma hos dem..Cleo har ömsat igen o ätit lite igen.. hon har fått påfyllning av sanden idag för den hade äntligen torkat ute på balkongen..

Imorgon ska jag till en kompis i Hässleholm. ska bli roligt att träffa henne igen.. blir säkert en massa bebis prat för kompisen jag ska dit med e gravid o det e hon vi ska besöka oxå.. men men det får gå..nu ska jag ha en lugn tv kväll o skönt ska det blir

ta hand om er alla där ute =)

 

Av lifeisabitch - 15 april 2010 17:16

Inget för mig.. Jag tog ju ut Zigge i sele idag o min kompis tog ut sin katt.. det började med att Zigge rev i sönder hennes byxor.. sen tog hennes katt isönder min sele.. sen ville inte Zigge alls det utan visade aggressioner för första gången på alla månaderna som jag har haft honom.. Hennes katt ville inte röra sig en tum..Zigge ville bara hem.. Sen bestämde sig min kompis dotter för att detta inte var hennes dag o grät hela tiden... så vi bestämde oss rätt fort för att ge upp..Jag tog med Zigge hem till min kompis o det gick bra mellan katterna..

Mina katter får nöja sig med balkongen de verkar trivas bäst där ändå.. Zigge har bara pepit hela dagen o varit så eländig att han gjort hål i min tröja..

Nu väntar jag på att maten ska bli klar e hungrig som en varg... sen e det tv som gäller ...

 

 

Av lifeisabitch - 14 april 2010 17:39

Idag har det varit jätt fint väder o jag har varit överallt känns det som =) var tvungen att åka o köpa kattsand o sen lämnade jag ett recept på en potatissallad som en kompis som jobbade behövde.. katterna har varit ute på balkongen hela dagen.. sanden håller fortfarande på att torka på balkongen himla segt att få den torr igen..

Imorgon e det jobb igen o sen ska vi fixa födelsedagspresent till min bror som fyller år på fredag.. Jag o en kompis har pratat lite löst om att gå ut med våra katter i selar imorn o det e fint väder..Det blir Zigge som får komma ut för han har aldrig gått i sele innan..Puma o Zorro uppskattar det inte så de slipper..

 

Ha en fortsatt bra kväll för det ska jag ha =)


Av lifeisabitch - 13 april 2010 20:03

Vattenfallet i terrariet har läckt så all sand var blöt.. nu förstår jag varför Cleo legat i sin hörna hela tiden.. grr så nu e vattenfallet avstängt o jag torkar sanden i ugnen.. Cleo fick vara i den lilla buren så länge o där var 3 syrsor kvar sen i söndags som hon skulle äta imorgon men hon var tydligen hungrig nu för nu e de puts väck så det blir ingen matning imorn hehe..

 

Idag fick jag ett bra besked på jobbet e lycklig men känner ändå att nåt kommer att ske så att jag inte får det...

 

e sleten idag men men jag kommer nog snart att piggna till igen..

ska kolla på 112- på liv o död. Ha en bra kväll =)

Av lifeisabitch - 11 april 2010 10:07

idag är det söndag o det betyder att det e den sista lediga dagen innan min värsta vecka börjar..jobbar alla dagar utom onsdag.=(

jag såg inte nån av filmerna igår somnade vid 23. var jätte trött hela dagen..kände att jag höll på att rasa ihop igen men jag lyckades hitta vägen upp innan jag raserade totalt o idag mår jag bättre..Han jag raderade ur mitt liv har nog betytt mer för mig än jag trott.. när han skrev att han hade haft dambesök så gjorde det så fruktansvärt ont i mitt hjärta..det var efter det som jag bestämde mig för att radera honom ur mitt liv..Orkar inte ha det såhär längre  men fan vad jobbigt det är ändå..men jag ska bara blicka framåt o nu när han inte dyker upp överallt så kommer det säkert att gå bra..jag klarar detta.. Har fortfarande dåligt samvete hur jag behandlade den andre killen.. när jag bara stack på morgonen..men jag klarar inte morgonen efter..Jag vill inte heller träffa mina kompisar för jag vet vad de tycker om det o jag orkar inte höra deras dömande ord eller se deras dömande blickar.. jag vet att de tycker att jag förtjänar bättre o att jag borde ge upp honom, men de förstår inte han e den enda som nånsin accepterat mig som jag e..När jag låg i hans famn när vi kollade på film så trygg har jag aldrig känt mig..de säger att han e ett svin som bara vill ha sex, hur kan det då komma sig att vi inte haft det än o jag har träffat han massa ggr.. i fredags natt så sov vi bara brevid varandra. inget annat..men ingen vet om det ,,,alla tror hela tiden att man måste ha sex bara för att man träffas..han har den jargongen o hans kompisar har samma syn men innerst inne så e han jätte mjuk o inte alls sån som han framställer sig själv..

jag e inte kär i honom längre men jag tycker om honom..O jag vet att jag borde inte träffa honom längre men jag kan inte förmå mig att inte ha honom i mitt liv..Jag vet att jag kommer att bli sårad igen o att det aldrig kommer att bli vi.. Jag vet allt det men det e så jädra lätt för de som lever i ett förhållande att döma en.. de vet inte hur det känns att vara singel o känna sig oälskad.. man griper tag i det minsta lilla grästrå..Ensamheten kan vara svår o då gör jag ofta ogenomtänka saker.. i fredags var det alkoholen som fick mig till det..

Livet e inte lätt men nån gång ska det väl ändå bli bättre??

Ovido - Quiz & Flashcards