Life Is A Bitch

Alla inlägg under april 2010

Av lifeisabitch - 10 april 2010 18:51

Nu har jag raderat en person ur mitt liv.( inte han jag var hos inatt) utan en annan.. det enda vi gör e att skada varandra så nu e det nog.. jag har raderat hans mobilnr ,msn o facebook.. det känns skönt på ett sätt men jobbigt samtidigt men det måste få ett avslut nu...

har sovit lite i omgångar men e fortfarande jätte trött.. varenda gång jag försöker lägga mig så kommer tankarna eller så väsnas grannarna..

ska kolla på körslaget om en timme.. sen var där 2 filmer efter det så jag får välja om jag vill se djävulen bär prada eller bad boys 2.

 


Av lifeisabitch - 10 april 2010 07:10

Igår kväll var jag på kommunfesten o det var riktigt roligt.. vi startade vid 17 tiden med förfest hos en kollega.. sen halv 7 så började festen o jag åkte hem vid 24 o då stack jag till en killkompis o där var jag tills för ca 1 timme sen.. vi skulle kolla på film men jag somnade i hans famn så vi gick o la oss istället o när jag vaknade hade jag värsta panik känslan o stack hem.. har dåligt samvete nu för han hade planerat en mysmorgon med frukost o ligga o hålla om varandra o så bara sticker jag..ibland förstår jag mig inte på mig själv.. känner mig fortfarande full så jag ska snart lägga mig ett tag har inte fått många timmars sömn på snart 2 dygn..kompisarna ringer väl sen för vi skulle egentligen till ormar o sånt men killarna ville helt plötsligt köra själva så då får de minsann handla till mig.. cleo har ätit upp alla syrsorna..o det e tid att mata henne idag eller imorgon..

men god natt på er =)

Av lifeisabitch - 8 april 2010 19:15

betyder att det snart e vampirare diares.. älskar den serien.. idag har jag flyttat cleo igen.. men hon e fortfarande fäst vid sin hörna så det kvittar nog var hon står..just nu står terrariet vid sofforna så jag kan se henne tydligt när jag tittar på tv..får se hur länge hon kommer att stå där..har lite ont i huvet idag o e seg.. har handlat på netto o systembolaget idag.. ska koncentrera mig på tvn nu men ha en bra kväll alla..

Av lifeisabitch - 7 april 2010 10:36

Nu har jag varit framme med kameran o fotat lite.. det e en härlig morgon, solen skiner o katterna e på sitt bästa humör - nästan iallafall Zorro o Zigge har slagits idag.. Puma e lika go som alltid..

Igår umgicks jag med kompisar o jag köpte deras vattenfall till terrariet så de kunde köpa ett nytt större.. denna ödlan har kostat rätt mycket pengar men så e det när man skaffar ett nytt djur.. funderar starkt på att skaffa en kompis till henne så det blir lite action i terrariet.. mina kompisar har 3 st leopardgeckos o där e action i deras terrarie.. alltid nån av dem som e aktiva..

Ikväll e det tid att jobba igen..har noll lust till det men men behöver pengarna...efter ikväll så jobbar jag bara på måndagkväll oxå sen jobbar jag inte kvällar på ett tag så skönt..

 

Såhär ser det nya terrariet ut med vattenfall o mossa =)

Här har vi vildingen själv -Cleo    

Av lifeisabitch - 5 april 2010 20:17

Idag har jag tvättat o sen kom mamma o pappa o brossan o pappa satte upp min rullgardin. provtestade o rulla ner o jisses vad det blev mörkt jag kommer vakna imorgon eftermiddag hehe.. jag fick hjälp att flytta terrariet så nu e hon brevid tvn igen för nu har jag ju en värmelampa till henne.. nu i kväll såg jag dagboken på tv4+. Jag fullkomlig älskar den filmen den e så jädra romantisk o jag gråter varenda gång i slutet.. Äkta kärlek på film =)

snart ska jag se de fredlösa på tv 4.värsta filmdagarna dessa dagarna..men det e skönt att bara försvinna in i filmerna o glömma sitt eget liv i ca 2 timmar..



Av lifeisabitch - 4 april 2010 22:56

Idag jobbade jag till 13. sen var jag på Ikea en sväng o köpte en svart rullgardin o ett doftljus o vanliga ljus. Fy fasen vad där var folk men jag hann ta mig till Ikea springa inne på Ikea o därifrån igen på 45 min.. jag hatar att shoppa när där e så mycket folk.. sen har jag bakat muffins för mamma o pappa o brossan kommer imorgon o hjälper mig upp med rullgardinen o sen jädrar ska det sovas =)

De har fest i lokalen idag så det kommer nog bli problem att somna för jisses vad de spelar högt.. hade jag vetat att lokalen låg i min trappa när jag flyttade hit så hade jag aldrig flyttat till just denna trappan men men jag trivs så himla bra i denna lägenheten så jag får stå ut..

Har kommit på att Zigge e den mest lydiga katten.. han kommer när jag säger kom o slutar när jag säger nej.. han e bara 10 månader så det e imponerande när man jämför med Zorro som ska bli 5 år o Puma som ska bli 7år o de lyssnar typ bara 1% av gångerna jag säger till dem.. nu ikväll har jag sett " har du hört ryktet om Morgans" den var rätt okej..

ska snart försöka sova e sleten..

Natti natti på er

Av lifeisabitch - 3 april 2010 22:39

Idag hade jag lite tid över så jag borstade alla katterna o klippte deras klor.. Jag satt på min säng o Zigge låg oxå där. jag började leka med honom o bara koncentrera mig på honom. man märkte hur roligt han tyckte det var att matte hade tid att bara "vara" med honom..alltid e det nåt jag ska göra eller nånstans jag ska.. det var så underbart o sitta där med honom o jag fylldes av sån kärlekskänsla o lugn.. har lovat mig själv att jag ska ta mig mer tid att leka o bara umgås med mina katter..de förtjänar en närvarande matte o jag blir lugnare av det..ska lägga mig nu ska upp o jobba igen imorgon bitti..

kram på er

Av lifeisabitch - 3 april 2010 10:12

Idag händer det inte så mycket.det e strålande väder solen skiner o katterna leker på balkongen.. jag ska jobba ikväll igen.. funderar på om jag ska städa här hemma idag eller inte..


Ovido - Quiz & Flashcards