Life Is A Bitch

Alla inlägg den 18 april 2010

Av lifeisabitch - 18 april 2010 19:11

dessa senaste dagarna har det varit full rulle.. jobbat o varit iväg nästan hela dagarna bara varit hemma o sovit..idag när jag kom hem ställde jag mig o tittade på lägenheten såg ut som en orkan dragit fram..så jag tog fram dammsugaren o drog igång.. nu ser här ut som vanligt igen =)

Jag tog ett graviditetstest idag för jag har haft så ont i magen o mått illa ett tag nu.. det var negativt.. konstigt nog så blev jag inte så ledsen för jag vill verkligen ha barn nu.. men jag ska snart byta avdelning o allt sånt så jag hinner inte vara gravid nu o om jag hade varit gravid så hade det varit med fel kille..

Katterna sover alla 3 just nu =) mina gullungar får sånt dåligt samvete när jag inte e hemma hos dem..Cleo har ömsat igen o ätit lite igen.. hon har fått påfyllning av sanden idag för den hade äntligen torkat ute på balkongen..

Imorgon ska jag till en kompis i Hässleholm. ska bli roligt att träffa henne igen.. blir säkert en massa bebis prat för kompisen jag ska dit med e gravid o det e hon vi ska besöka oxå.. men men det får gå..nu ska jag ha en lugn tv kväll o skönt ska det blir

ta hand om er alla där ute =)

 

Ovido - Quiz & Flashcards