Life Is A Bitch

Alla inlägg den 4 april 2010

Av lifeisabitch - 4 april 2010 22:56

Idag jobbade jag till 13. sen var jag på Ikea en sväng o köpte en svart rullgardin o ett doftljus o vanliga ljus. Fy fasen vad där var folk men jag hann ta mig till Ikea springa inne på Ikea o därifrån igen på 45 min.. jag hatar att shoppa när där e så mycket folk.. sen har jag bakat muffins för mamma o pappa o brossan kommer imorgon o hjälper mig upp med rullgardinen o sen jädrar ska det sovas =)

De har fest i lokalen idag så det kommer nog bli problem att somna för jisses vad de spelar högt.. hade jag vetat att lokalen låg i min trappa när jag flyttade hit så hade jag aldrig flyttat till just denna trappan men men jag trivs så himla bra i denna lägenheten så jag får stå ut..

Har kommit på att Zigge e den mest lydiga katten.. han kommer när jag säger kom o slutar när jag säger nej.. han e bara 10 månader så det e imponerande när man jämför med Zorro som ska bli 5 år o Puma som ska bli 7år o de lyssnar typ bara 1% av gångerna jag säger till dem.. nu ikväll har jag sett " har du hört ryktet om Morgans" den var rätt okej..

ska snart försöka sova e sleten..

Natti natti på er

Ovido - Quiz & Flashcards