Life Is A Bitch

Alla inlägg under februari 2010

Av lifeisabitch - 5 februari 2010 19:33

Idag har det varit en heldag med tjejgänget så himla roligt det var timmarna bara sprang iväg... Vi har ätit ute o snackat skit.. såna dagar behövs ibland..=)

Nu sitter jag här o ska se Lets dance. har precis gett Zorro hans medicin o han var så himla duktigt min "lille" älskling =) han bråkade inte alls nu ikväll..Nu e det inte så lång tid kvar att ge medicinen tack o lov o sen gäller det att hålla tummarna för att de e av med klamydian för gott...

denna mensen e nog den värsta på länge har så jädra ont så jag vill bara gråta.. inga värktabletter hjälper heller.. men men det e bara att bita ihop o se glad ut o idag när jag varit iväg så har jag tänkt på annat så värken har knappast kännts..

jag har ont i hela magen o bak i ryggen  så det gör ont när jag andas...

Ha en bra fredagskväll alla   

Av lifeisabitch - 5 februari 2010 08:13

innan jag måste ge katterna sina tabletter e den bästa på hela morgonen.. den stunden det tar innan man vaknat till liv riktigt..Idag ska nog jag o några andra kompisar besöka en annan kompis.. ska bli roligt o lämna lägenheten lite..Jag har fortfarande ont i magen men det e ju mensvärk.. illamåendet e nästan helt borta så skönt...

Nej nu ska jag ta tag i dagens sysslor..

kram på er alla där ute =)

Av lifeisabitch - 4 februari 2010 18:58

blir det idag men det e för jag inte har nåt annat för mig idag.. det var ovanligt stark PMS som gjort att jag mått så dålig för jag fick mensen innan o nästan medetsamma så släppte illamåendet lite..skönt=)

Tänk man har den varenda månad men ändå kan den få en att må så dåligt nästan varje gång.. sitter o väntar på halv 8 hos mig har missat det hela veckan så får se finalavsnittet ju =)

Av lifeisabitch - 4 februari 2010 14:01

Jag mår fortfarande illa o ont i magen har jag men jag känner mig mycket piggare nu ändå.. ska prova o ta en ibumentin senare o se om värken försvinner.. jag e mer o mer övertygad om att det e Pms eller mensvärk eftersom jag varken kräker eller har diarre så tror jag inte att det e magsjuka..

Katterna sover o jag överväger om jag ska sitta i soffan o glo på tv eller ligga i sängen o glo på tv..

Innan badade jag för att lindra värken o det hjälpte för stunden..

Jag e jätte rastlös nu men orkar inte gå ut en sväng .. hm hm vad ska jag hitta på ? Vill inte väcka katterna för de behöver sin skönhetssömn annars blir de bara sura o tvära..

Har funderat lite till över den här killen J o jag vet inte känns som jag bara leker med hans känslor för jag kan inte bestämma mig för vad jag vill..hatar att vara så velig o jag hatar att jag e så taskig mot honom..

Av lifeisabitch - 4 februari 2010 09:52

känner jag mig idag... mår fortfarande jätte illa o inatt har jag haft krampor i magen men annars känner jag mig lite lite piggare..

Idag gick det bättre att ge katterna medicinerna o peppar peppar så har ingen av dem spytt än.. Solen skiner o det e minus 3 grader ute.. det har slutat snöa o katterna e ute o leker i snön på balkongen..igår kväll o i morse fick jag sms av den jag minst tänkt o han sa att han var kär i mig o sånt.. jag vet inte vad jag ska tänka eller känna.. Jag har betett mig så otroligt illa mot honom så jag fattar inte varför han fortfarande vill ha mig.. o det första han sa till mig var att han inte skickade sms o det var just vad han gjorde igår .. han ville bara säga att jag skulle krya på mig för han hade läst på facebook att jag var sjuk..det blir svårare o svårare att ta avstånd från honom när han verkligen försöker....

Av lifeisabitch - 3 februari 2010 19:55

Jag har roat mig med att sova nu i eftermiddags o " mammagrisen" Zorro har sovit hos mig på min arm.. Nu ikväll tvingade jag i honom 2 tabletter till så han e lite surig nu men det går över.. Han har varit orolig o ledsen idag oxå o jamat efter mig hela tiden..lille stackare.. Zigge busar som alltid o Puma har varit kelen nu ikväll..

Jag vägde dem idag o Zorro vägde 7.8 kg han har gått ner 3 hg sen förra månden.. Puma vägde 4.4 kg o hon står stilla i sin vikt.. Zigge väger 3.6 kg..han har gått upp 2 hg sen förra månaden.jag vet inte hur mycket ungkatter ska gå upp i månaden men han har så mycket energi så han springer av sig det mesta...Nu ska jag kolla på lyxfällan o sen andra avenyn.. Illamåendet e verkligen jobbigt o jag har kramper i magen o underlivet o mega trött hade lätt lagt mig för natten nu..men ska kämpa så ja e uppe ett tag till annars vaknar jag mitt i natten..

Av lifeisabitch - 3 februari 2010 11:46

Igår jobbade jag kväll o det var sånt dåligt väder så jag fick köra hem till mamma o pappa o sova där.. när jag körde hem imorse så mådde jag sjukt illa.. efter mycket velande fram o tillbaka så sjukanmälde jag mig.. jag mår illa o e helt slut i kroppen känns det som..får vila upp mig dessa dagarna så jag orkar jobba helgen..

Eftersom Zorro spytt en massa så ringde jag veterinären igår.. jag berättade läget o att Zorro inte mådde bra för han var så hängig o orolig.. Jag fick order om att sluta ge han ronaxan o  börja ge honom synulox istället så det ska han äta nu i 7 dagar 2 gånger om dagen.. var så skoj för veterinären hade inte skickat receptet så hon på apoteket ringde dem o fick prata med en annan veterinär o då frågade dem hur mycket zorro väger o när jag sa 8 kg tog det en stund men sen kom det e du säker på att han väger det. o Jag bara ja.. hon på apoteket då e han en stor katt.. o jag bara hehe japp..så hon frågade om han var bonnkatt eller raskatt o jag bara bonnkatt men hans pappa var stor o långhårig så han har ärvt storheten därifrån..Puma spydde en massa idag men hon har inte spytt så ofta som Zorro så hon har nog inte utvecklat nån allergi..

Känns inte så kul att torka kattspyor hela tiden när man mår jätte illa men det e ju en del av att vara kattägare.. det e inte bara roligt att ha djur utan en massa ansvar oxå.. det är så roligt att se att Zigges ögon e så klara o fina.. Idag ska jag bara vila o mysa med dem.. de var glada när jag kom hem imorse men det förbyttes i ilska när jag fick tvinga i dem medicinen..önskar de hade förstått att jag gör det för deras skull...

Av lifeisabitch - 1 februari 2010 10:42

idag mår jag illa men jag e inte tillräckligt dålig för att stanna hemma från jobbet.. Puma spydde precis ner hela toaletten det var knappt jag klarade av det fy fan.. e så trött på att de ska spy av dessa tabletterna.. om 10 dagar e kuren äntligen slut o jag hoppas att de e friska fastän de spytt upp tabletterna lite då o då..

Ovido - Quiz & Flashcards