Life Is A Bitch

Alla inlägg den 13 februari 2010

Av lifeisabitch - 13 februari 2010 21:55

Denna dagen har varit bra..Har gosat massor med katterna mest Zorro för han har varit extremt gosig idag Både han o zigge ligger brevid mig i soffan o Puma ligger i andra soffan.. såg på melodifestivalen o den manboy var så jädra bra =) så fint när han dansade i regnet påminde om you got served filmen som e så himla bra =) snygga killar o snygga moves. e smått uttråkad nu får se hur länge jag håller mig uppe sitter o tittar på en film på 4an så jag lägger mig nog när den e slut..

Av lifeisabitch - 13 februari 2010 14:57

Idag fira jag o katterna. för idag slutar Puma o Zigge med sina mediciner =) Zorro slutade i onsdags.. Efter en hel månad med bråk varje morgon. rivsår o bitsår o arga katter varje dag..Tänk att vakna imorgon bitti utan att slåss med katterna så skönt.. Nu hoppas jag verkligen att de håller sig friska..

 

Idag har jag varit på mcdonkan med J o S gott var det sen släppte jag av dem o for vidare till Rusta o där köpte jag 3 mattor för 95 kr skit billigt o fint blev det i hallen.

 

Idag e det melodifestivalen som gäller o sen nån film efter det så e denna lördagen räddad.. ska tvätta lite sen oxå..

O Gosa o Gosa med katterna.. Zorro ligger här på rygg brevid mig i soffan..

Imorse dammsög jag o torkade golven inte lätt med 3 nyfikna katter  o Zigge var helt klart värst för han smög på golvmoppen hehe...

Av lifeisabitch - 13 februari 2010 01:01

Jag stack hem till en kompis innan ikväll o kollade på den nya versionen av fame.. den var inte jätte bra..

jag funderar mer o mer på att ta kontakt med en läkare o få utskrivet "lyckopiller" jag orkar inte med att ena sekunden må bra o andra må skitdåligt.. särskilt när jag inte vet vad det e som utlöser det..men nu mår jag bättre igen iallafall..

Ovido - Quiz & Flashcards