Life Is A Bitch

Alla inlägg under februari 2010

Av lifeisabitch - 22 februari 2010 18:46

Umgicks med en kompis idag visade sig att hon mest troligt har maginfluensa för hon mådde illa o precis innan jag gick hem så kräkte hon.. fy fasen hoppas jag inte får det.. blä o usch..

har sovit nu lite i eftermiddags, vaknade jätte tidigt imorse o kunde inte sova..Jag har dessutom varit jätte trött nu ett tag. jag som tidigare var kvällspigg e nu jätte trött på kvällarna.. Katterna busar o har sig som alltid..

idag har jag fyllt på spolarvätska för den tog slut igår när jag hade kommit halvvägshem så jag såg inte ett skit..

ha en bra måndagskväll alla =)

Av lifeisabitch - 22 februari 2010 06:29

Jag kan inte sova idag så jag tänkte jag bjuder på lite bilder av katterna som jag fotade igår.. idag ska jag till badet med en kompis o hennes dotter.

 

Zorro

 


Puma 

Zigge är närgången mot kameran    Är jag inte söt ??

 Va ser du mig?? 


har precis gäspat        där är nåt intressant på golvet  

Av lifeisabitch - 20 februari 2010 15:25

Imorse när jag körde til jobbet kunde det slutat riktigt illa.. jag körde på en rätt bra väg.. de hade plogat rätt bra så jag höll ca 80 km/h.. plötsligt var där snö på vägen o innan jag hunnit bromsa in så hade jag fått sladd på bilen.. jag var jätte nära att köra in i mitträcket o jag sladdade en bit o sen så snurrade bilen kanske 5 varv innan den stannade i snö bara några cm från diket.. jag var skakis som fan o jag fick igång bilen igen o körde till jobb men jisses vad mitt hjärta slog jag blev helt kallsvettig att tänka på vad som kunde hänt jag kunde blivit allvarligt skadad tom dött.. där e lixom inte nån trafik så tidigt på morgonen en helg..

men jag e oskadd o bilen e oskadd.. jag var bara chockad när jag kom till jobbet så min kollega fick köra jobbebilen hela dagen idag o vägen hem gick bra..

 

Jag tänker ofta att Gud måste hata mig för jag måste gå igenom en massa jobbiga saker men ta livet av mig vill han iallafall inte o det e ju tur det=)

 

Nej ibland har man änglavakt o jag har aldrig varit så glad att jag lever som just idag..

Av lifeisabitch - 19 februari 2010 16:59

Idag på jobbet så har tiden segat sig fram trodde aldrig dagen skulle ta slut.. annars brukar det gå så himla snabbt på jobbet..

ska bara slappa ikväll e så sjukt trött nu för tiden  o sen så jobbar jag i helgen.. jag har såna problem med att somna på kvällarna o sen gör det inte det bättre att Zorro extraknäcker som larm just nu.. halv 6 imorse tyckte han det var tid att gå upp o Zigge vägrade flytta sig från täcket så jag låg helt konstigt imorse..

har så himla ont i min rygg nu.. jobbigt e det..

ha en bra fredagkväll =)

Av lifeisabitch - 18 februari 2010 18:00

Nu räcker det med denna jädra snö.. jag hatar snö o det slutar ju aldrig snöa..grrr.

 

Idag fick jag mitt Orijen från foderbilen. Katterna lät sig väl smaka smidigt o bra sätt att beställa därifrån.. snart ska jag gp ut med soporna så slipper jag det imorgon bitti o sen duscha o sen bänka mig i soffan o glo på vampire diares.. sen har nästan denna dagen gått.. det var nån film på 3an som jag tänkte jag kunde glo på oxå..

hoppas ni har det bra där ute i snön =)

Av lifeisabitch - 17 februari 2010 23:10

 det blev en roadtrip till Toys r us o sen spela spel med kompisen o hennes dotter o sen blev det en film Allt för min dotter en bra film..

nu väntar jag på att diskmaskinen ska bli klar så jag kan lägga mig .. jobb imorgon bitti..

Av lifeisabitch - 17 februari 2010 11:15

Min enda lediga dag denna veckan o jag pendlar mellan att ta det lugnt eller hitta på nåt.. jag e sleten men rastlös..

jag vaknar hela tiden på natten så jag e så seg på dagarna men återkommer ikväll =)

Av lifeisabitch - 16 februari 2010 19:53

Zigge e den vildaste kattunge jag nånsin haft.. ligger under mattor o nu skulle han undersöka min värmeljushållare på väggen.. suck.. han blir alltid som vildast på kvällen då jag e som tröttast o då e ju tålamodet inte lika stort..

Idag har jag jobbat 7.30-16 jag hatar att jobba så länge efter jag jobbat kväll för dampkatten höll på när jag kom hem o han gav sig inte på länge lät som han låg under mattan o tuggade.. sen vaknade 1 timme innan larmet o somnade om så jag var som en zombie på jobbet imorse..

Puma o Zigge har lekt nu ikväll så gulligt att se Puma tycka om Zigge. det har suttit långt inne men nu verkar hon gilla honom..

Jag har precis tagit ett hett bad o jisses det var hett.. brände nästan mig.. så nu sitter jag i bara nattlinne o svettas.. ska glo på tv nu men ha det   

Ovido - Quiz & Flashcards