Life Is A Bitch

Alla inlägg den 14 februari 2010

Av lifeisabitch - 14 februari 2010 19:34

Ibland har jag bara lust att strypa katterna.. zigge var precis innan uppe på spisen o snodde en korv som jag lagt där för att den skulle tina. Zorro o Puma har aldrig gjort så så därför tänkte jag inte på att det inte var så smart.. Zigge satt i godanro o åt på den när jag kom in.. jag tog korven ifrån honom han ska lära sig att det e fel..då började Zorro slåss med Puma så jag tog honom i nackskinnet o tog ut honom ur rummet..

Nu sover både Zorro o Puma o Zigge med antar jag..

Lika mycket som jag älskar dem lika arg kan jag bli på dem...

Såg en jätte bra film innan.. Making mr Right hette den.. romantik så man blir tårögd..

Igår kväll såg jag en ung jane austin.. den var bra sorglig men bra =)

Av lifeisabitch - 14 februari 2010 13:07

det e nog den pissigaste dagen när man är singel. överallt ser man ska hem o fira med min älskling o fira alla hjärtans dag så här eller så här..

Men om jag tänker efter så e det rätt skönt att inte fira den dagen för det e en massa måsten.. man måste vara kärleksfull just den dagen.. varför inte vara det alla dagar istället..?  och hela dagen kan bli fördärvad om man inte får nåt av sin partner eller om partnern gör nåt som man inte vill..

 

Nej idag ska jag viga dagen åt filmer o gosa med kärlekarna i mitt liv =) De heter Puma, Zorro o Zigge.. Jag älskar dem o de älskar mig. de finns här oavsett. de ger mig inga gåvor men de ger mig nåt viktigare. Ovilkorlig kärlek.. Många säger det e ju bara katter men inte för mig för mig e de mina bebisar min familj =)

 

Ovido - Quiz & Flashcards