Life Is A Bitch

Alla inlägg under februari 2010

Av lifeisabitch - 12 februari 2010 09:43

Idag är jag ledig så himla skönt alltså.. katterna e ute på balkongen med dörren stängd denna gången för det e -6 grader ute o jag e störtförkyld så jag vill inte frysa.. de tar det bra annars brukar de hänga på dörren o vilja in så fort jag stängt den..Igår åt zorro ravioli.. skumma matvanor mina katter har hehe..

Jag har precis stigit upp e så seg dessa dagarna.. hade spelat in vampire diaries igår o shit vilken bra serie det var så den kommer jag fortsätta att se..

undrar vad som händer idag ??

Av lifeisabitch - 11 februari 2010 10:23

Nu e jag förkyld igen för 150 gången.. så jobbigt.. nyser o snorar o har mig.. ska jobba kväll idag sen jag ledig i 3 härliga dagar..ska snart titta på våra bästa år.. e trött men ändå rastlös idag..

Zigge har lekt med en leksak i sängen halva natten o anfallit mina fötter så jobbigt när han gör så..  Han e fortfarande pigg så idag e en sån dag för honom där matte blir galen på honom hehe..

 

denna låten lyssnar jag jätte mycket på nu.. fullkomligt älskar den =)


Av lifeisabitch - 10 februari 2010 23:39

idag jobbade jag mellan 7.30-13.15 sen blev det lunch med en vän o sen rusta.. jag köpte tresme schampoo hoppas det e bra.. för det e en jätte stor flaska.. sen följde jag med hem till kompisen o kollade film o nu när jag e hemma så e katterna sjövilda.. de har saknat sin matte..

Imorse var det sista gången att ge Zorro tabletterna.. Puma o Zigge ska dock fortsätta till lördag.. Jag är trött men inte så trött så jag kan sova tur att det e jobb imorgonkväll o inte imorgon bitti..

Det var trevligt hos J igår o jag har nästan bestämt mig för att jag ska satsa.. men det får vara när han kommer hem igen.. han ska iväg nu ju i några veckor..

aja nu ska jag gosa med pälsbollarna lite =)

Av lifeisabitch - 9 februari 2010 23:02

Ikväll var jag hos han (J) han åker på torsdag o jag var rastlös o han ville att jag skulle komma innan o då sa jag vi får se men idag kände jag att jag ville träffa honom innan han åkte..Det gick bra vi rök inte ihop iallafall.. synd bara att han skulle upp jättetidigt så jag hann bara vara där ca en timme.. men men får se vad framtiden utvisar.. en liten del inom mig anser att vi kan säkert bli lyckliga medans en annan del säger att vi e för olika men det e ju bara att testa o se.. går det så går det annars e det ju inte värre än att lämna honom o jag har ju lämnat killar förr.. jag e jätte pigg idag fattar inte hur jag ska kunna somna .. ska upp imorgon bitti o jobba igen o sen ska jag o en kompis till Rusta o skvallra lite =)

Av lifeisabitch - 9 februari 2010 15:18

då var första jobbedagen av 3 avklarade.. skönt minsann.. Jag blev mega sleten just nu efter middagen som var falukorv i ugn o hemmagjord potatismos..Zorro ligger så sött på ryggen i soffan o blir väldigt surig varenda gång jag rör hans ena baktass. han e lite kittlig hehe..Zigge leker o leker o Puma tittar surt på honom o verkar tänka att han e en jobbig liten jäkel..

Puma ligger just nu o rullar sig på mattan..

de e så söta o jag älskar dem så mycket =)

Av lifeisabitch - 8 februari 2010 10:44

Egentligen hade jag satt mig tillgänglig på jobbet idag men en kompis var i akut behov av hundvakt så jag ställde upp så nu har jag hunden hemma hos mig.. Vi har varit ute o gått i skogen på en lång promenad sånt som e jätte skönt men man gör det inte ofta själv .. det känns lättare att gå med en hund..Han ska stanna här tills ikväll typ..

Igår efter jag skrev blogginlägget så pratade jag o J igen o då lugnade jag ner mig o han erkände att han tyckte det var skoj att jävlas med mig.. nu har vi vapenvila igen ett tag o snart åker han iväg till kanada i en månad o efter det så ska vi nog försöka på nytt igen...

Av lifeisabitch - 7 februari 2010 19:20

med denna bergodalbana mer..fattar inte varför jag måste vara så taskig mot honom hela tiden...vad han än säger så har jag taggarna utåt o vi tjafsar hela tiden..säger jag A så säger han B .. jag blir så trött o mår så dåligt över detta...

Av lifeisabitch - 7 februari 2010 14:15

Då var denna jobbehelgen slut.. skönt men den har gått jätte fort..

Igår var jag hem om o färgade mammas hår o klippte klorna på min brors katt.. hon gillar inte mig nåt vidare men hon e så söt när hon e surig.. snart ska jag nog vila lite e så seg men Zigge har damp så han lär väl störa mig hela tiden.. ..

Ovido - Quiz & Flashcards