Life Is A Bitch

Alla inlägg under januari 2010

Av lifeisabitch - 22 januari 2010 13:50

Har tyckt att det varit många okända killar som addat mig på msn dessa 2 dagarna o jag frågade en av dem o han sa att han fått min msn av en lång mörk kille i denna byn.. Han sa att denna killen kände mig.. O jag bara eh ok.. jag har ingen aning vem det e som gjort så mot mig o varför? om det e av en elak anledning eller han vill att jag ska träffa nån...men det känns lite läskigt ändå.. visst det e bara msn men ändå.. hade ju varit värre om  det varit mitt mobilnummer eller hemnummer

Av lifeisabitch - 22 januari 2010 10:58

Idag började dagen underbart bra.. alla katterna fick i sig tabletterna utan en massa bråk.. smörjde in Zorros tablett med lite smör o han fick stå på bordet idag o satte fast tabletten i tablettingivaren o öppnade hans mun o vips så var den borta..det enda jobbiga nu e att Puma vägrar äta efter hon fått tabletten så jag får börja ge dem maten innan de får tabletten för hon e tjurig när hon fått tabletten...Idag har jag inga direkta planer.. vara hemma o gosa med katterna kanske, har inte ens gjort vid mig idag.. det e så skönt med såna dagar för sen e det jobbedax igen i helgen..

Av lifeisabitch - 20 januari 2010 14:41

Har räddat freden här hemma.. var o hämtade ut resten av Zigges medicin på apoteket o då köpte jag en sådan oxå.. det gick hyfsat lätt att ge Zorro medicinen nu =) så idag har alla katterna fått i sig medicin o det e lugnt här hemma... ska snart iväg o jobba till 24 igen...

Av lifeisabitch - 18 januari 2010 10:27

Idag vaknade jag första gången kl 5. nu när jag e förkyld så sover jag i omgångar ca 5 timmar i stöten.. känner mig lite piggare idag har dammsugit o sånt.. Jag krossade Zorros tablett idag i maten o han fick inte i sig hela men det gör inget för den var ändå beräknad till 10 kg o han väger 8 kg..jag ska samla kraft o ta mig in i duschen oxå..Katterna sover o inte ett spår syns av kampen varje morgon med tabletterna.. de e arga för ögonblicket men snälla som vanligt efter det..Igår var min mobil helt mongo.. gick inte att ta emot medelande o inte att ringa till den upptäckte det på kvällen när jag skulle skicka ett sms.. så jag fick stänga av den o sen pep det ja jävla i den hehe..typiskt att man e populär när skiten inte vill.. idag har jag inga direkta planer..får se vad som händer..

Av lifeisabitch - 17 januari 2010 10:56

Igår var vi på Disney on ice i malmö.. så himla roligt det var de 2 timmarna bara försvann..=) innan dess åt vi på en kinarestaurang.. gott =) tyvärr e jag mega förkyld så jag smakade inte så mycket av det jag åt..

Att ge mina katter medicinen e skit jobbigt så min snälla mamma o pappa kommer med en mortel så jag kan mosa zorros tablett i hans mat.. hoppas det fungerar för jag orkar inte få nya klösmärken varje dag..hoppas det funkar för annars vet jag inte vad jag ska göra för det e lixom 25 dagar kvar att ge dem tabletter..Zigge har redan blivit mycket bättre i ögonen sen jag började med tabletterna..=)

är störtförkyld o känner mig mega kass o katterna håller mig sällskap i sängen..

Just nu har jag ätit ostkaka o zigge slickar i sig resterna.. så gott det e med ostkaka..

Blir så jädra arg, min bästa kompis fd som är pappa till hennes dotter lovade att han skulle ha dottern idag för hon e precis som jag sjuk.. men nej då e en billig tjej viktigare.. Han e en stor jävla idiot o det värsta e att han vänder hennes egen mamma emot henne för hon tar alltid hans sida oavsett vad han gör..grr blir så jävla arg...tycker så synd om min kompis för hon lider så o hade behövt få stöd av sin mamma..

Av lifeisabitch - 15 januari 2010 19:32

klart.. Zigge blev kastrerad idag och jag fick prata med en jätte trevlig veterinär och fick medicin utskriven till alla 3.. i 28 dagar ska jag slåss med dem för fy fasen vilken kamp det var.. Zigge var den enda som var snäll men han hade oxå betydligt mindre tabletter att få ner..Zorro slogs för sitt liv o morrade o skrek.. Puma vägrade att äta blötmaten efter men nu äter hon torrfoder så det e säkert ingen fara med det.. veterinären sa att jag skulle ge det i samband med mat för det kunde ge magproblem annars..

tänk att jag ska ha det så här i 28 dagar fy fan.. kommer vara arg varenda morgon fast hoppas att de vänjer sig..

Zorro bet mig i fingret men men vi ska klara detta.. o efter dessa dagarna så e de äntligen friska hoppas jag =)

Av lifeisabitch - 15 januari 2010 00:51

Har nästan precis kommit hem från jobbet.. nu e jag äntligen ledig i 4 dagar så skönt..

Det som skulle bli en enkel lämning av zigge för sin kastrering blev att jag ska släpa med alla katterna till veterinären för jag ringde idag o sa att mest troligt har zigge klamydia så då ville veterinären kolla på alla katterna innan han satte in behandling..

Katterna har nu fastat sen kl halv 4 typ  tyvärr måste ju alla fasta för zigges skull o Zorro e på ett jävla humör redan slåss med både zigge o puma så tänk hur han blir imorn.. han brukar vara jätte aggressiv hos veterinären tänk hur han kommer bli nu när han e hungrig oxå..fy hemska tanke..jaja får ta striden då.. håller på att diska matskålarna o vattenskålarna nu får ju passa på när de inte ska användas.. så fort den maskinen e klar så hoppar jag i säng.. har ställt klockan på halv 8 imorn.. sletet men sen har jag hela dagen på mig att ta det lugnt.. ska tvätta vid 12 o hämta Zigge vid 15 om allt går som det ska... håll tummarna =)

Av lifeisabitch - 14 januari 2010 10:05

igår hann jag med jätte mycket.. fixade tid till bilen på verkstaden, klippte mig , färgade håret o jobbade 7-16.. ibland har man ångan uppe.. slocknade rätt tidigt igår kväll, sov nästan hela natten.. idag ska jag jobba 16-24 så katterna blir utan mat kl 15.30 typ för Zigge ska ju kastreras imorgon o då ska jag försöka övertala en vet att skriva ut medicin utan att ta ögonprovet för 1200 kr..  håll tummarna att jag lyckas =)Alla 3 katterna behöver behandlas.. för det gick inte att fixa det genom förmedlaren.. hon vill betala tillbaka förmedlingavgiften om jag vill ha den.. men jag vet inte.. känns lite småaktigt att ta tillbaka den på ett sätt men på ett annat sätt så har han kostat mig skitmycket pengar.. har inte svarat henne..

igår skickade  M en massa sms igen o han frågade om vi inte kunde busa nån dag o jag svarade bara vet inte... jag vill egentligen kapa hela mitt förflutna men de jävlarna låter mig inte gå vidare de kontaktar mig hela tiden.. A har inte kontaktat mig sen jag fick reda på att han raggar på min bästis precis som om han vet att jag vet fastän jag ska låtsas som om jag inte vet.. det e tur att han inte hört av sig för jag e så himla arg på honom.. jävla idiot som inte kan vara ärlig..

jaja nu ska jag inte gå o må dåligt över honom för han e så INTE värd det..

Ovido - Quiz & Flashcards