Life Is A Bitch

Alla inlägg den 10 januari 2010

Av lifeisabitch - 10 januari 2010 20:32

Idag kontaktade min gamla kk mig igen efter typ 6 veckors tystnad.. jag var på jobbet o när jag berättade att den senaste killen lämnat mig så sa han gumman  då.. annars brukar han kalla mig lilla vän..

en annan kille som jag tycker om har börjat kalla mig baby.. sött =).. så jag har haft många smeknamn idag hehe..

mår illa nu men det e säkert bara för att jag vet att maginfluensan går o sen så har jag ätit onyttigt som fan denna helgen o det klarar inte min mage en längre stund...

Av lifeisabitch - 10 januari 2010 15:47

Idag på jobbet så har några vårdtagare insjuknat i maginfluensa o även 3 i personalen ligger i det nu.. fy fan hoppas jag inte får det.. när jag kom hem så hängde jag ut kläderna på balkongen så de luftas ( det e ju minusgrader ute) o hoppade snabbt in i duschen..

alla katterna ligger här i tv rummet o halvsover.. snart e det inte många dagar kvar tills lille zigge ska kastreras.. hemska tanke.. men jag vet att han kommer må bra av att bli kastrerad. O det e nåt jag tycker alla kattägare ska göra med sina katter..

Zorro fick nåt anfall igår o kunde inte andas men han piggnade till otroligt fort så det var bara ett litet anfall tack o lov.. nu ska jag bara slötitta på tv.. dessa dagarna har jag varit så otroligt trött.. somnat jätte tidigt på kvällen o sover i princip hela natten o ändå e jag jätte jätte trött på morgonen o hela dagen..

Ovido - Quiz & Flashcards