Life Is A Bitch

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av lifeisabitch - 17 januari 2010 10:56

Igår var vi på Disney on ice i malmö.. så himla roligt det var de 2 timmarna bara försvann..=) innan dess åt vi på en kinarestaurang.. gott =) tyvärr e jag mega förkyld så jag smakade inte så mycket av det jag åt..

Att ge mina katter medicinen e skit jobbigt så min snälla mamma o pappa kommer med en mortel så jag kan mosa zorros tablett i hans mat.. hoppas det fungerar för jag orkar inte få nya klösmärken varje dag..hoppas det funkar för annars vet jag inte vad jag ska göra för det e lixom 25 dagar kvar att ge dem tabletter..Zigge har redan blivit mycket bättre i ögonen sen jag började med tabletterna..=)

är störtförkyld o känner mig mega kass o katterna håller mig sällskap i sängen..

Just nu har jag ätit ostkaka o zigge slickar i sig resterna.. så gott det e med ostkaka..

Blir så jädra arg, min bästa kompis fd som är pappa till hennes dotter lovade att han skulle ha dottern idag för hon e precis som jag sjuk.. men nej då e en billig tjej viktigare.. Han e en stor jävla idiot o det värsta e att han vänder hennes egen mamma emot henne för hon tar alltid hans sida oavsett vad han gör..grr blir så jävla arg...tycker så synd om min kompis för hon lider så o hade behövt få stöd av sin mamma..

Ovido - Quiz & Flashcards