Life Is A Bitch

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av lifeisabitch - 21 januari 2011 09:33

Igår blev jag avläst och det var lite kusligt för det var otroligt mycket som stämde.. Tänk att vissa människor har den gåvan.. Enligt hon som avläste mig har jag oxå en gåva men jag ignorerar den. Men i framtiden när jag e redo kommer den att utvecklas..

Ska ta upp tarotkorten igen, har velat det länge men nåt har kommit ivägen hela tiden..eller så har jag omedvetet hittat på olika anledningar för att slippa..

Idag måste jag iväg innan jobb o fixa en ny värmelampa. den gick inte att rädda idag, har mixtrat många ggr med den innan men idag gav den upp.. får köra ändå till ängelholm för det men jag tänkte att jag hälsar på mamma efter det så slipper jag köra tillbaka hit igen för då e jag redan nära jobbet, börjar jobba kl 15.

Pumas svans e konstig, precis som om den e förlamad. Iallafall halva svansen.. hon går med den neråt nu och hon har alltid gått med den uppåt o yttersta delen verkar "död".Men i övrigt mår hon bra o busar o hoppar o har sig. Hon har inte ont i svansen för jag har känt igenom den + roten..

 

nej nu får jag sätta fart ska hinna med en massa idag innan jobbet


Ovido - Quiz & Flashcards