Life Is A Bitch

Alla inlägg under mars 2010

tja

Av lifeisabitch - 21 mars 2010 23:18

Nu e jag hemma igen efter färden efter ödlorna.. de e så söta synd o säga att jag blev sugen men de äter syrsor o jag tycker det e dö äckligt med syrsor..

Katterna busar o har sig nu när matte e hemma igen..Ibland tror jag att de saknar mig när jag inte e hemma..

ska lägga mig i sängen o glo lite på tv o sen sova lite så jag inte sover bort min lediga dag imorn..


Av lifeisabitch - 21 mars 2010 06:34

idag jobbar jag mellan 7.30-13 så skönt =) har nådigt ont i mina höfter igen får nog snart kolla upp det för det har börjat sen jag höll på att åka av vägen.. när jag jobbar mycket så e det såklart värre o det har jag gjort denna veckan.

sen ikväll ska jag följa med några kompisar när de ska köpa ödlor.. jag hade oxå velat ha nåt sånt  men jag e rädd för  ödlor men jag tycker de e fina.. jag kan inte ett dugg om hur man sköter dem...

 

Denna låten älskar jag .. texten e så himla bra o stämmer o hans röst e så mjuk o fin.

Hur kan jag tro på kärlek??? ja det e frågan o snart gör jag inte det längre.

Han jag bett fara åt helvete några gånger pratade jag med igår o jag frågade om han kommit över mig o han bara nej. jag höll på att trilla av soffan var bergsäker på att han skulle säga ja, det var  därför jag frågade.. jag blir helt förrvirrad av honom..

nej dax att sticka o jobba lite..

Av lifeisabitch - 20 mars 2010 14:05

det blev ingen dejt ikväll han ställde in.. jaja hade ändå ingen större lust att träffa honom men men nu har jag inget att göra ikväll så det blir väl att uggla framför tvn igen o gosa med katterna som e de enda som aldrig sviker mej..

Av lifeisabitch - 19 mars 2010 20:50

o den tillbringar jag framför tvn. är riktigt trött nu faktiskt , har jobbat länge idag o sen tvättat o haft mig. Katterna har bråkat så mycket idag så jag har gapat o skrikit på dem. Zorro o Zigge e helt omöjliga nu. Kollar på så ska det låta o EMD e med.. de sjunger så himla bra o Mattias e verkligen ögongodis mums =)

ha en bra kväll

Av lifeisabitch - 18 mars 2010 17:28

idag är jag riktigt pigg. jag dammsög innan jobb idag o jag började jobba halv 8. jag brukar inte vara morgonpigg men idag var jag det o det har hållt i sig hela dagen.. jag jobbade till 13 o sen var jag en massa ärenden. köpte hem en 4 kg säck mjau kyckling som jag blandar ut orijen med. jag e inte alls nöjd med orijen. mina katter har blivit alldeles mjälliga o Zorro har varit kass i magen så jag går tillbaka till mjau igen.

Zigge e riktigt på G idag busar o har sig. Zorro har oxå damp idag men han e lugn mellan varven iallafall

de var riktigt sura på mig innan för jag fick äntligen fixat mitt köksfönster idag som jag inte kunnat öppna på ca 2 år, så jag fixk låsa ute dem på balkongen o då ville de absolut inte vara där. arga var de..

Jag har varit hemma hos mamma o pappa o hämtat puma o zorros gamla selar för jag funderar på att gå med Zigge i sele för han verkar behöva mer motion än han får här inne. Zorro o Puma vill inte gå i sele så det blir bara  zigge som får gå ut.

Av lifeisabitch - 17 mars 2010 08:58

av min enda lediga dag denna veckan..Katterna har varit mellan en blanding av busiga o sömniga. Balkongdörren e öppen som alltid så de kan gå ut o in som de vill.. Puma var så sur inatt kl 2 för att hon inte fick gå ut..Hon väckte mig genom att spy,trevligt uppvaknande..

Igår var jag i patrullen o herregud vilken dag.. jag hade larm hela tiden o jag skickade in 2 till sjukhuset.. När klockan var 14 o kollegan kom o skulle lösa av mig så var jag helt slut. men jag hade jätte roligt o lärde mig en massa nytt. Jag önskar verkligen att efter omorganisationen att jag får jobba i patrullen..

Undra vad som händer idag? min närmaste plan är att hoppa i duschen eller om jag ska äta frukost först kanske??

ha en bra onsdag allihopa   

Av lifeisabitch - 15 mars 2010 10:47

Då e det tid att börja jobba igen efter en helg som verkligen gått fort.

fick precis ett samtal av samordnaren o imorgon ska jag vara i patrullen istället för på distriktet.. roligt ska det bli =) får damma av kunskaperna i mitt huvud för det var längesen jag var där inne.

ska kolla vidare på våra bästa år men ha en bra måndag allihopa =)

Av lifeisabitch - 14 mars 2010 23:06

Hur kan nåt som egentligen e fel ändå kännas rätt o nåt som e rätt kännas fel??

Jag var hemma en runda hos A nu ikväll. A e den killen som jag var hemma hos igår oxå när han däckade i köket.. nu var han nykter o det e inte ofta jag träffar han när han e det.. han har velat att jag ska komma till honom hela dagen. men jag stack iväg med mina kompisar istället o de vet inte om att jag varit hos A igen..

Jag o A pratade på msn innan o jag sa att vi ändå aldrig kommer att bli ett par för vi vill inte samma saker o då sa han att man ska aldrig säga aldrig. Han har ju seriösa problem att binda sig o jag vill binda mig för jag vill ha barn o svensson liv o det vill han absolut inte..Men det e nåt med honom .. nu ikväll satt vi o tittade på filmen livet från den ljusa sidan, den e så bra .. vi rörde inte varandra eller nåt utan umgicks som kompisar. mysigt var det men lite stelare än det brukar för han e oxå blyg när han inte druckit.... ska snart lägga mig o då lär tankarna komma på allvar..

god natt allihopa =)

Ovido - Quiz & Flashcards