Life Is A Bitch

Alla inlägg under mars 2010

Av lifeisabitch - 7 mars 2010 20:18

har precis sett tough love programmet. det handlar om tjejer som hela tiden fastnar för fel killar o en kille som e dejtingsexpert hjälper dem att bryta deras mönster.. allt verkade så lovande i programmet o så men i eftertexterna så såg man att alla deras förhållanden som de skaffat under tiden i huset hade spruckit. det gjorde mig ledsen varför lyssnade de inte mer på dejtingsexperten.. kan det vara så att man e så van vid att följa ett visst mönster när man letar efter mr right att man så fort man får tillfälle återfaller i samma mönster som man alltid haft för det e tryggt o man vet ungefär vad man har att vänta...varför är man så rädd för att släppa tryggheten o tillåta sig själv att sväva o flyga o kanske krascha?

Jag är så trött på att träffa fel killar hela tiden så jag analyserar vad som kan vara fel o det jag kommer fram till e att jag nog sänder ut fel signaler o är för snäll mot dem.. Jag kan även erkänna med handen på hjärtat att jag e utseende fixerad.. Många som har utseendet saknar tyvärr det där exta i personligheten. (Inte alla ) men de jag mött.. Jag fick en gång rådet att vara mer svåråtkomlig för då vill killen ha mig ännu mer men det e svårt att vara svåråtkomlig när hela jag skriker av kärlekstörst.. jag vill bli älskad även om det bara e för en natt....samtidigt som jag vet att jag förtjänar mycket mer än att bara vara ett one night stand..

 

Känner mig konstig i kroppen idag känns som om jag när som helst bara kan brista i gråt.. min mens vill inte komma som vanligt.. innan var den så punktlig men nu de senaste månaderna kommer den när den känner för det..jobbigt e det eftersom jag har pms längre än vanligt..

men men man ska vara tacksam att jag lever o är frisk =)

Av lifeisabitch - 7 mars 2010 06:35

Fy fasen vad jag har ont i ryggen idag.. knappt jag kan röra mig .. ska bli spännande o se hur det går på jobbet idag..

Himlen e jätte vacker idag är rosa streckad på nåt vis..

jag har sån energi när det e sånt här väder. Igår innan jag körde till jobbet så vårstädade jag balkongen dvs. jag slängde 2 klätterställningar som hade gått i sönder pga all snö o regn som kommit. så nu e där en kvar till katterna. Jag flyttade deras kattlåda o fällde ut en av stolarna, slängde den solblekta duken på bordet.. jag tycker själv där blev rätt fint där ute o rymligare.

Katterna vill inte alls kännas vid att det e morgon idag.. Puma o Zigge ligger här i soffan o sover o Zorro sover i min säng.. det e konstigt för när jag måste gå upp så e de världens tröttaste katter men om jag vill ha sovmorgon så e de jätte morgonpigga o river stället innan ens tuppen e vaken.

när jag tittar ut genom fönstret idag så e det så lugnt o stilla.. en härlig morgon. Jag brukar vara så jädra morgontrött men nu när solen kommit fram så e det som om all energi har kommit tillbaka till mig o jag mår bättre igen.. tänk vad lite solljus kan orsaka

 

Denna låten gillar jag.. Hennes röst e så himla bra.


Jag e lite kär i hans ögon o hans röst =)

Av lifeisabitch - 6 mars 2010 13:21

idag e det underbart väder var ute o gick till barngympan innan idag så skönt väder =) nu sitter jag under en filt i soffan o väntar på att jag ska köra till jobbet idag.. katterna busar o bråkar som alltid här hemma..

Av lifeisabitch - 5 mars 2010 12:23

Ikväll börjar min jobbehelg.. 2 kvällar i rad o sen söndag morgon..

Jag har himla ont i ryggen idag.. har haft det till o från sen jag höll på att köra av vägen..

Idag e det underbart väder så jag har passat på att putsa fönstren o städat lite o sen gjort köttfärsgratäng.. zigge slogs precis med min gardin o far runt som ett skott här hemma.. han känner nog oxå av det fina vädret.. Zorro e rätt trött idag så han morrar o har sig mot Zigge hela tiden..de två var så bra vänner ibörjan men ibland känns det som om de hatar varanadra..

Puma e ute på balkongen o njuter av det vackra vädret o låter pojkarna leka av sig inne så hon slipper dem hehe..

ha en underbar helg allihopa det ska jag ha fastän jag ska jobba..

Av lifeisabitch - 4 mars 2010 19:37

Nu e jag hemma igen efter en heldag ute o i affärer. riktigt kallt e det nu ikväll när jag gick från bilen..

Nu kollar jag på halv 8 hos mig o sen blir det sveriges värsta bilförare o efter det blir det vampire diares som jag spelar in så jag kan bädda ner mig o kolla på det.. sen blir det nog att sova var uppe jätte tidigt imorse o det gör att jag blir trött på kvällen hehe..

Av lifeisabitch - 4 mars 2010 08:59

Idag blir det en utflykt i detta vackra väder jag o en kompis o hennes dotter ska till Väla o bara gå runt där lite. men hennes dotter verkar ha vaknat på slappesidan idag o vägrar gå ur sängen.. inte lätt när man e 3 år o har en vilja av stål..idag vaknade jag tidigt igen.. känns som om man gör det när solen skiner man får helt ny energi..

skriver mer ikväll =)

Av lifeisabitch - 3 mars 2010 09:34

idag e jag ledig från jobbet så skönt..Solen skiner o det e plusgrader ute. ska snart iväg o fika med en vän.

Katterna busar o har sig.

Zorro verkar vara dålig i magen för igår så var där lite bajs på min matta.. o Puma spyr o har sig igen.. igår hade hon spytt ner hela min långa matta.. då blir man trött på dem..


Jag e ledsen inombords för jag tycker om honom men som han behandlar mig så går det inte.. Det e så jädra jobbigt att se han online på msn o inte skriva till honom.. saknaden river i mig men jag vet att det e för min egen skull jag måste utesluta honom ur mitt liv. Jag måste gå vidare.. Han har behandlat mig dåligt så jädra länge..varför ska kärleken vara så svår..

men jag ska komma över detta jag ska!!! jag är starkare än jag tror o jag får utnyttja att jag e envis..

 

så på med masken o ut i världen..

Av lifeisabitch - 2 mars 2010 21:03

Har precis sett dating in the dark på femman o då väcktes tanken.. e vi verkligen så utseende fixerade?? här fick de bra kontakt o allt kändes bra men så fort de fick se utseendet så bara nej usch o så stack de..  o där var tjejerna mest dömande.. jag som trodde det var killarna som alltid gick efter utseendet..alla pratar så himla mycket om att insidan e viktigast o sånt men varför dömer folk en hela tiden för utseendet..

Jag får höra av killar att jag e söt o så men varför vill de inte lära känna min insida??  den kanske inte passar dem??

ingen av dessa killar (i programmet) hade jag lämnat bara för att de inte såg ut som jag ville.. man måste lära känna insidan.. visst det e lättare att lära känna insidan om utsidan e tilltalande. Men jag tror att gillar man insidan så blir utsidan automatisk finare.

jag har träffat en massa killar där utsidan tilltalar mig men insidan varit hemsk.. så jag hade hellre träffat en kille med lite vanligare utsida men med ett underbart inre..

 

vad tycker ni??

 

Ovido - Quiz & Flashcards