Life Is A Bitch

Alla inlägg under mars 2010

Av lifeisabitch - 14 mars 2010 08:37

det var Anna bergendahl som vann =) jag tycker om den låten men jag tror inte riktigt det e en schlager. Tyckte innerst inne att Manboy med Eric Saade var den bästa.

 

 

vinnarlåten

Min Favorit

Inatt var jag en idiot jag åkte hem till Killen jag strulat med länge. vi skulle se på film men han var full som alltid när jag träffat honom så han däckade på en stol i köket. så jag åkte hem efter en halvtimme igen. inget har förändrats o jag e så jävla dum i huvet att jag fortsätter ha kontakt med honom. Kom hem kl 3 inatt o vaknade igen kl 5 o somnade om o vaknade halv 9. skit trött e jag men kan inte sova. Han hade klippt sig o såg bra ut.. Han tyckte jag luktade jätte gott hehe hade på mig min Puma parfym som jag alltid har på mig på jobbet.

ska nog lägga mig o kolla på tv lite i sängen o sen ska jag börja städa här hemma lite. Hålla mig sysselsatt så inte ångestkänslorna får fäste i mig idag.

ha en bra söndag alla =)

Av lifeisabitch - 13 mars 2010 10:18

Jag hittade min gamla dagbok o läste lite i den o herregud säger jag bara vad jag haft det kämpigt men varenda gång har jag rest mig o blivit lite starkare. Den röda tråden är killar som behandlat mig skit dåligt. därför har jag bestämt mig för att jag ska aldrig mer låta en kille behandla mig illa. Jag ska inte ha sex med dem medetsamma utan jag ska verkligen lära känna honom innan.. så om jag inte ska ha sex på flera år.. nu räcker det verkligen med mitt destruktiva liv. Jag är snart 26 år o mitt hjärta e fullt av ärr pga att det blivit krossat så ofta.. från o med nu ska jag inte falla så lätt.. mitt liv ska bara bli BÄTTRE..

Idag är det rätt fint väder + 1,2 grader o puma o zorro sover medans zigge e igång som alltid. jag e fortfarande i pyjamas har inte kommit igång än.. är helt slut fortfarande efter jobbeveckan.. hade jag inte vetat bättre så hade jag trott jag har gått in i väggen. Ikväll e det melodifestivalen som gäller ska hem till en kompis o glo på det på projektorduk =)

Ha en bra lördag =)

Av lifeisabitch - 12 mars 2010 23:10

då e jag ledig i 2 hela dagar så skönt.. har varit så trött denna veckan.. jag pratade med min chef idag o när vi e på team träff så ska där vara ett papper som man kan skriva på  om man vill jobba i patrullen dag/natt så det ska jag ju lätt skriva på.. Annars har det inte hänt nåt alls idag har mest vilat o tagit det lugnt. jag har ont i mina ögon känns som en ögoninflammation e på g. de rinner o svider.. imorgon ska jag ha en sovmorgon som heter duga. o snart ska jag lägga mig för jag e helt slut..

Av lifeisabitch - 11 mars 2010 21:42

Idag har jag jobbat, har varit så seg hela dagen o nu kämpar jag för att se klart criminal minds.sen blir det sängen medetsamma ska jobba länge imorn sen får jag äntligen sovmorgon =)

Jag har städat lite här hemma idag o fått damp på zigge för han har varit helt hopplös idag men nu ikväll har han legat i min famn o sovit så mysigt. Det har inte hänt så mycket idag heller. Jehovas vittne har tydligen börjat med nya medel att få medlemmar . nu har de börjat ringa folk. Hon hade pratat in på min telefonsvarare att jag var välkommen på ett möte.. ska tänka på det eller INTE.. jag har inte imot att folk har sin tro men de ska lägga ner att försöka få mig att tro.. Jag är kristen men jag pendlar mellan att tro o inte tro, har gått genom en massa prövningar o ett tag trodde jag på allvar att GUD hatade mig.  Nu har jag slutit fred med GUD o fortsätter pendla i min tro..

Av lifeisabitch - 10 mars 2010 10:35

snart ska jag iväg o luncha med en kompis o umgås lite innan jag ska iväg o jobba ikväll..Idag känner jag inte alls för att jobba o jag har kommit på att varje gång jag känner så så ska jag jobba kväll jag tror inte jag tycker det e så roligt att jobba kvällar längre eftersom jag gör det så sällan så har jag vant mig vid att jobba morgonen o sen ha hela kvällen fri..det är mycket skönare för fastän man e ledig till halv 4 så vet man ändå att man ska jobba så man kan inte ge sig iväg längre stunder o man har i bakhuvet hela tiden o x antal timmar börjar jag jobba.

Av lifeisabitch - 9 mars 2010 19:10

Jag får seriöst gåshud av denna låten

 

gripande video

Av lifeisabitch - 9 mars 2010 18:11

Idag jobbade jag extra på det andra distriktet o det var riktigt skoj det var bra människor som jobbade.. det kändes lite som ett annat jobb för man e ju inte van vid att vara på den sidan.

jag har fortfarande ont i ryggen o idag hos en vårdtagare riktigt hörde jag hur det lät i ryggen samtidigt som det högg till.. men men smärtan gör att man vet att man lever iallafall..

idag ska jag kolla på dating in the dark  o desperate housewives o cougar town.. riktigt tv kväll..

Av lifeisabitch - 8 mars 2010 11:54

Idag e jag trött.. solen lyser med sin frånvaro o jag har fortfarande ont i ryggen ska smörja in den senare.. ska snart studsa ner i källaren o tvätta.. har inte jätte mycket tvätt så det lär gå snabbt idag.. Katterna e oxå sömniga idag för de ligger o sover utspridda i lägenheten..

Jag städade lite innan idag o herregud min rygg säger jag bara.

 

blir ett tråkigt inlägg idag men det har inte hänt nåt just nu o jag kan inte analysera alltid..

 

Ha en underbar måndag =)

Ovido - Quiz & Flashcards