Life Is A Bitch

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av lifeisabitch - 7 mars 2010 20:18

har precis sett tough love programmet. det handlar om tjejer som hela tiden fastnar för fel killar o en kille som e dejtingsexpert hjälper dem att bryta deras mönster.. allt verkade så lovande i programmet o så men i eftertexterna så såg man att alla deras förhållanden som de skaffat under tiden i huset hade spruckit. det gjorde mig ledsen varför lyssnade de inte mer på dejtingsexperten.. kan det vara så att man e så van vid att följa ett visst mönster när man letar efter mr right att man så fort man får tillfälle återfaller i samma mönster som man alltid haft för det e tryggt o man vet ungefär vad man har att vänta...varför är man så rädd för att släppa tryggheten o tillåta sig själv att sväva o flyga o kanske krascha?

Jag är så trött på att träffa fel killar hela tiden så jag analyserar vad som kan vara fel o det jag kommer fram till e att jag nog sänder ut fel signaler o är för snäll mot dem.. Jag kan även erkänna med handen på hjärtat att jag e utseende fixerad.. Många som har utseendet saknar tyvärr det där exta i personligheten. (Inte alla ) men de jag mött.. Jag fick en gång rådet att vara mer svåråtkomlig för då vill killen ha mig ännu mer men det e svårt att vara svåråtkomlig när hela jag skriker av kärlekstörst.. jag vill bli älskad även om det bara e för en natt....samtidigt som jag vet att jag förtjänar mycket mer än att bara vara ett one night stand..

 

Känner mig konstig i kroppen idag känns som om jag när som helst bara kan brista i gråt.. min mens vill inte komma som vanligt.. innan var den så punktlig men nu de senaste månaderna kommer den när den känner för det..jobbigt e det eftersom jag har pms längre än vanligt..

men men man ska vara tacksam att jag lever o är frisk =)

Av lifeisabitch - 7 mars 2010 06:35

Fy fasen vad jag har ont i ryggen idag.. knappt jag kan röra mig .. ska bli spännande o se hur det går på jobbet idag..

Himlen e jätte vacker idag är rosa streckad på nåt vis..

jag har sån energi när det e sånt här väder. Igår innan jag körde till jobbet så vårstädade jag balkongen dvs. jag slängde 2 klätterställningar som hade gått i sönder pga all snö o regn som kommit. så nu e där en kvar till katterna. Jag flyttade deras kattlåda o fällde ut en av stolarna, slängde den solblekta duken på bordet.. jag tycker själv där blev rätt fint där ute o rymligare.

Katterna vill inte alls kännas vid att det e morgon idag.. Puma o Zigge ligger här i soffan o sover o Zorro sover i min säng.. det e konstigt för när jag måste gå upp så e de världens tröttaste katter men om jag vill ha sovmorgon så e de jätte morgonpigga o river stället innan ens tuppen e vaken.

när jag tittar ut genom fönstret idag så e det så lugnt o stilla.. en härlig morgon. Jag brukar vara så jädra morgontrött men nu när solen kommit fram så e det som om all energi har kommit tillbaka till mig o jag mår bättre igen.. tänk vad lite solljus kan orsaka

 

Denna låten gillar jag.. Hennes röst e så himla bra.


Jag e lite kär i hans ögon o hans röst =)

Ovido - Quiz & Flashcards