Life Is A Bitch

Alla inlägg den 27 mars 2010

Av lifeisabitch - 27 mars 2010 08:01

Imorse vaknade jag vid 6 tiden. somnade kl 1 igår kväll så jag var inte lite seg..men men vad gör det när man möts av 100% kärlek på morgonen =) Zorro låg i min säng o jag gosade med honom när jag såg på Dr Phil.. när jag senare masade mig vidare i lägenheten så möttes jag av Puma o Zigge som bara e sådär mysiga på morgonen. Puma e fullt upptagen nu förrtiden tror hon känner sig stressad.. hon kan inte välja mellan att kolla på fiskarna eller på ödlan så hon sitter mitt emellan =) de e så duktiga( iallafall när jag e hemma) de får inte vara på terrariet o det håller de iallafall när jag ser.. Har börjat uppfostra Zigge med vattenspruta o det går bra.. PÅ Puma biter inte den men hon e rätt uppfostrad ändå.

Sen Cleo (ödlan) fick värmelampa o sand så e hon aktiv. jag tog bort hennes bo som hon gömde sig i hela tiden ,såklart kan hon gömma sig ändå.. Just nu e hon jätte pigg o försöker klättra på väggarna. Härligt att se att hon verkar trivas i sitt nya terrarie.. folk tycker ibland att jag e galen som har så många djur men de förstår inte hur mycket de ger mig tillbaka.. de älskar mig vilkorslöst o jag älskar dem otroligt mycket..snart ska jag masa mig in i duschen o åka till Ica o handla glass till maräng swissen o en timer till månskenslampan sen vid 15 tiden så kommer gästerna =)

Av lifeisabitch - 27 mars 2010 00:54

denna dagen har varit lång o händelserik. jag började dagen med att tvätta kl 7 imorse sen kom J o hämtade mig hon skulle klippa sig i hässleholm. där passade vi på att besöka en kompis. hem o iväg till Ängelholm där vi var i affären ormar o sånt. där köpte jag en värmelampa för jag har på känn att Cleo fryser. o en nattlampa så man kan se henne när det e mörkt o hon e som mest aktiv.

jag köpte oxå alldeles vit sand o 25 syrsor. så nu har jag mat till henne ett bra tag.. sen efter det så var vi på maxi o månadshandlade sen hem o kolla på lets dance hos J. sen hem o skruva isönder några sladdar så jag kunde fästa upp lamporna, jag får nog säga att jag e rätt händig kan lite av varje.. snart ska jag vingla i säng upp imorn o förbereda för  kalaset..

sov gott =)

Ovido - Quiz & Flashcards