Life Is A Bitch

Alla inlägg under november 2009

Av lifeisabitch - 5 november 2009 17:21

idag har jag jobbat o efter det så har jag möblerat om i tv rummet det blev rätt fint får jag säga.. flyttade soffan för den dolde hela elementet så här har varit kallt här inne.. har balkongdörren öppen just nu för att vädra.. har dammsugit o haft mig oxå.. nu e jag trött o sleten o klockan känns som mycket mer.. egentligen skulle jag jobbat kväll idag men en kollega ville byta sin morgon mot min kväll o självklart gick jag med på det,,e lite trött på att jobba kvällar..Ljuspartyt imorn e tyvärr inställt tråkigt tråkigt..

jag träffade min moster i affären idag o hon e som en främling för mig.. har inget att prata om o hon yrade om att morfar fått svininfluensan hmm hurdå? han e inte ute så ofta o där e inga kända fall i byn.. hmm varenda gång han e lite krasslig så e hon beredd att köra till akuten o sen slänga in han på ett boende klart han blir mer påverkad han e för guds skull över 80 år.blir så trött på henne..ikväll blir det en tv kväll e sleten o frösen ska jobba imorgon bitti oxå..just nu e det fred här hemma mellan katterna.. efter mitt damp utbrott på zorro i helgen så har han lugnat sig lite.. jag älskar honom men ibland e han bara jobbig.. tror seriöst han har pms hehe..en bekant till mig e helt störd i huvet hon tar inte hand om sin katt o nu hotar hon att slänga ut den för att jag inte kan ta hand om den men ursäkta ser detta ut som ett katthem? jag har mer än nog med mina sjuklingar här hemma.. hon sa det till en kompis till mig till mig sa hon bara en massa elaka personangrepp men hon bråkade med mig på fel dag så jag fick tyst på henne.. jag kallade henne typ allt elakt jag kunde komma på.. fan vad jag hatar den hemska skatan.. böir fan arg igen nu när jag tänker på det..

Av lifeisabitch - 3 november 2009 20:18

lugn o bra låt

Av lifeisabitch - 3 november 2009 20:15


detta är min absoluta må dåligt låt...

Av lifeisabitch - 3 november 2009 20:09


denna låten är så bra jag gråter nästan varenda gång jag hör den

Av lifeisabitch - 3 november 2009 18:47

Nu e det kväll igen och jag sitter här i mörkret. tvn är igång men jag tittar inte på den direkt..det e mörkt o kallt ute... köpte ett corned bröd som jag ska äta senare som kvällsmat..

jag börjar känna mig mer o mer ensam. mn bästa kompis planerar saker utan mig hela tiden saker som hon vet jag vill följa med på.. hon behöver väl inte mig längre... hon säger alltid att hon ska höra av sig sen men det e typ aldrig hon gör det..

jag tror jag håller på att glida in i en mörk tid igen.. jag tycker allt e tråkigt o mår inte bra..har gjort en del jag ångrar på senaste tid, killen som jag ändå vill satsa på han hör knappt av sig längre och jag känner att hör han inte av sig så vill han inte ha mig så då e det inte lönt..jag har ett behov att att känna att killen vill ha mig annars vågar jag inte satsa..o just nu känner jag inte det med honom.. han vet inte om att jag låg med en annan så det kan inte bero på det..mitt liv går aldrig som jag vill.. ibland vill jag lägga mig o sova o inte vakna upp igen o hade jag inte haft ansvar för mina katter så hade jag gett upp o tagit livet av mig för längesen.. mitt liv känns inte så värt att leva eftersom jag inte lyckas med nåt..men nån gång ska det väl vända nån gång ska det väl ändå bli min tur

Av lifeisabitch - 2 november 2009 20:06

idag är jag trött har sovit hela 3 timmar inatt. vaknade halv 4 o kunde inte somna om inatt.. har varit med en kompis i kristianstad körde tidigt i morse. sen har vi varit i Hässleholm o avslutningsvis helsingborg. nu e jag så trött så ögonen svider blir nog en tidig kväll idag.. ska kolla på Ullared på tv o sen blir det nog sängen... ska jobba imorgon bitti.. nåt annats spännande har tyvärr inte hänt.. har jobbat hela helgen o katterna har bråkat här hemma som alltid..Zorro har varit lite snällare inatt.. inte morrat så mycket..hoppas verkligen att han kan få träffa djurprataren men mamma hade inte ens frågat på jobb grr hon vet att jag inte har nått tålamod

Av lifeisabitch - 1 november 2009 12:34

Idag är det den 1 november.. det som hände förra månaden är historia.. denna månaden händer det en massa skoj saker. var hemma hos mamma o pappa igår innan jobbet o hon har en jobbarkompis som har en dotter som pratar med djur o det e just vad jag behöver till Zorro.. han e så arg nu förrtiden.. morrar o har sig mot mig o mpot de andra katterna.. e så orolig att nåt e fel o att han e arg på mig för att Zigge fick flytta hit.. mamma skulle iallafall prata med sin jobbekompis o hoppas att hennes dotter vill träffa Zorro för då packar jag in honom i bilen på en sekund o far dit..för jag vill ha tillbaka min gamla katt..

idag ska jag jobba kväll igen.. rätt skönt att jobba kvällar men obehagligt för det e så mörkt..


Ovido - Quiz & Flashcards