Life Is A Bitch

Alla inlägg under november 2009

Av lifeisabitch - 11 november 2009 22:47

jupp han har ett sätt att näsla sig in i mitt hjärta.. jag längtar efter honom o tänker på honom dagligen..Ikväll var han hos mig. vi pratade nonstopp i 3 timmar.. vi har roligt tillsammans o jag mår bra när jag e med honom .. han pressar mig inte som de andra har gjort o han tycker om mig för vem jag är, min personlighet duger =)nu när han åkt hem så saknar jag honom nåt fruktansvärt.. ville att han skulle sova här men han e ju kattvakt..nu ska jag nog försöka sova har knappt sovit i natt o har varit hur pigg som helst hela dagen nästan manisk.. kanske för att jag visste att han skulle komma. =)

Av lifeisabitch - 10 november 2009 18:11

Idag är det tisdag o jag har klarat av 2 av 3 morgnar.. jag e inte skapt för att gå upp så tidigt..somnade o sov 2 timmar innan.. jag e så trött nu förrtiden fattar inte detta. jag brukar alltid ha överskottsenergi men nu orkar jag inte ens träffa kompisar när jag jobbat o det brukar jag alltid..Det e säkert bara för det e så mörkt men jag brukar inte bli påverkad av hösten.. jaja ska inte gnälla för börja med c vitamin igen så jag blir överpigg o kan inte sova helt sjukt hehe..

Imorn kommer Han med stort H hit.. saknar honom fastän vi har kontakt varje dag..

ska ändra mina dejtingsidor nu.. känns inte rätt att de tror de har en chans när de inte har det längre..Jag vill satsa på han o mej nu..se om jag pallar med att vara trogen men det ska jag verkligen försöka vara.. jag hatar otrogenhet o då ska jag inte vara det själv..

Av lifeisabitch - 9 november 2009 17:04

Han ringde mig =) han orkade inte skicka sms så han ringde istället vi pratade i typ 10 min.. jag e helt chockad jag vet knappt hur jag ska hantera det.. jag e så van vid killar som bara hör av sig för att få mig isäng o sen när de lyckats så hör de inte av sig mer tills nästa gång de e sugna igen. jag börjar falla för honom.. det går sakta men för varje dag så tycker jag om honom mer o mer...

just nu sitter jag i soffan med datan i knäet.. här e mörkt o stilla .. katterna sover o jag kopplar av.. Zigge har bråkat hela dagen med Puma o Zorro..så jag har inte ens sagt till zorro när han har morrat på zigge för idag får den lilla busbollen skylla sig själv..

tänk vad ett telefon samtal kan göra en glad =) helt sjukt.. inte för jag var lessen innan dess men nu e jag lycklig känner att lyckan sprider sig i mig..

Av lifeisabitch - 9 november 2009 06:26

usch nu e det måndag morgon igen.. finns inget segare än måndagsmorgnar. Är så jädra trött har problem att somna in på kvällarna så nu har jag fått börja lyssna på musik för det gör det lättare att somna då.idag ska jag jobba som alltid.. jobbar 3 morgnar nu i rad fy fasen o jag som e så morgonpigg =(

Zigge har damp här hemma springer runt o jamar o har sig. Zorro o Puma som e lite morgontrötta orkar knappt med honom idag... hehe inte lätt att vara liten med så mycket energi..Zigge har börjat prata mycket jamar o piper för allt.. Zorro e oxå sån pratar jätte mycket.. puma säger bara ifrån när hon absolut inte vill en sak eller när hon absolut vill nåt..Jag har märkt dessa dagarna att zigge suger åt sig allt Puma o Zorro kan lära honom.. han klättrar som Puma o beter sig mycket som Zorro.. nej nu måste jag köra till jobbet igen.. har noll lust idag hade helst somnat om igen

men ha en bra  dag allihopa =)

Av lifeisabitch - 8 november 2009 19:01

idag har det varit en stressig dag.. mötet med mina kompisardrog ut på tiden så jag blev en halvtimme sen till mamma o pappa.. jag hatar verkligen att inte passa tider. barngympan var inställd typiskt när jag för en gångs skull kan följa med.. middagen hos mamma o pappa löpte av bra.. morfar var där så mamma var lugnare än annars.. jag e så seg nu somnade nog inte från 5 inatt eller nåt.har lånat nåt spray som tar bort fläckar från mattan för puma hade allmäna spydag igår spydde fan ner allt.. äckligt =( nu ska jag kolla på gossip girl o sen ensam mamma söker tror jag sen e det nog sängen som kallar..

Av lifeisabitch - 8 november 2009 02:11

efter min dejt =) jag börjar sakta men säkert falla för honom.. ikväll kollade vi på filmer o pratade.. vi kysstes första gången ikväll o jag berättade om alla idiotkillar jag träffat o han förstod verkligen varför jag inte litade på killar.. jag blir helt trygg med honom, litar på honom o tycker om att umgås med honom.. nu borde jag lägga mig för jag ska iväg tidigt imorn på barngympa o sen nåt projekt mina kompisar hittat på o sen hem till föräldrarna så jag lär väl vara stendöd imorn.. min bästa kompis fixade mitt hår o han tyckte jag var så fin =)

godnatt =)

Av lifeisabitch - 7 november 2009 13:48

igår var jag på Rusta med några vänner.. körde in om min "dejt" roligt att träffa honom igen..ska till honom ikväll o kolla på film o mysa.. efter vi varit där igår så såg vi idol o jag åkte hem vid 1 tiden.. idag tog jag en rejäl sovmorgon o sen har jag packat in håret o tagit ett långt bad.. går fortfarande i morgonrock ska snart äta nåt oxå..min bästa kompis sambo ringde på innan hon hade slängt ut honom igen så han behövde nycklen som jag hade till deras lägenhet.. tycker så synd om honom ibland...jaja deras bekymmer jag orkar inte bry mig faktiskt.det ska inte fördärva min lediga lördag iallafall..katterna har busat som alltid idag.. just nu e nog zorro o zigge ute på balkongen o Puma ligger på soffan o slappar.. det blir nog inget med djurprataren.. ,mamma frågade sin jobbarkompis men hon hade bara sagt att hennes dotter hade så mycket omkring sig så där sket det sig..hoppas att det blir lättare när zigge är kastrerad.. ska boka tid till honom nästa månad hade jag tänkt mig..då e han lagom gammal.. jag har idag frågat en kollega om den misskötta lille kattungen.. hoppas hon kan ta honom eller hennes granne.. sen e nästa fråga hur ska jag få kattungen till mig hmm vill liksom inte träffa den lilla ******* hon fick mig verkligen att hata henne o jag brukar inte hata nån men henne tåler jag fan inte alls längre.. hade hon dött hade jag spottat på hennes grav..

nu ska jag slappa lite till sen ska jag äta o göra mig iordning för ikväll =)

 

vad ska ni hitta på ikväll?

Av lifeisabitch - 6 november 2009 06:30

nu e det tid att sticka till jobb igen.. skönt att vara ledig denna helgen.. hoppas det händer en massa skoj saker =) har sovit hela natten för en gångs skull var död när klockan spelade..aja skriver mer sen ha en bra dag allihopa=)

roligt att se att så många läser min blogg det gillar jag =)

Ovido - Quiz & Flashcards