Life Is A Bitch

Alla inlägg under oktober 2009

Av lifeisabitch - 13 oktober 2009 12:51

dessa 6 dagar har gått jätte fort.. kan ju bero på att jag har haft nåt att göra varje dag.. idag har jag varit o lämnat en grej i visevärdens brevlåda för jag kan inte lämna lappen imorgon för då jobbar jag kväll. äntligen ska mitt köksfönster bli lagat.. under den tiden jag bott här så har jag inte kunnat öppna det . jag har satt ut min cykel på blocket o eniro.. jag använder aldrig den o jag behöver verkligen pengarna.. veterinär räkningen blev 2200.. får panik bara jag tänker på det.. var ska jag få pengarna ifrån?? snart ska jag skjutsa en kompis till läkaren. sen blir det väl soffan som gäller ikväll.. idag vägrade jag gå upp kl 8 när jag vaknade så jag somnade om till 11 o så här trött har jag inte varit nån dag..fast jag har sovit jätte lite varje natt..

Av lifeisabitch - 12 oktober 2009 20:59

nu e jag hemma igen. bilen gick igenom besiktningen tack o lov. sen har jag umgåtts med kompis o hennes dotter...Zorro har fått fler knutor.. funderar på vad det kan vara för han verkar inte ha ont för han tycker om när jag rör dem.. ska låta dem äta upp burkmaten sen så kör jag bara med torrfoder i några dagar o ser om det kanske e burkmaten som e boven.. vill inte gå till vet igen. fick vaccinations räkningarna o sammanlagt för mina 3 katter blir det typ 2000 kr..jag ska fota min cykel imorn o lägga ut den på blocket. jag använder inte den ändå..ska kolla på svenska hollywood fruar nu..

Av lifeisabitch - 12 oktober 2009 07:53

Idag ska jag besikta bilen men jag måste åka till verkstaden först för min blinkers fram har gått isönder o det e ett helt företag att byta den själv så ingen i min närhet lyckades med det..Zorro har fått ett mysko sår vid eba örat..det var inte där igår.. får hålla koll på det i några dagar annars blir det till att åka till veterinären igen.. då får man ta på sig skyddsmundering för aggresivare katt hos veterinär får man leta efter..

jag vaknade av mig själv kl 7 idag så det var bara att gå upp o ringa medetsamma till verkstaden så nu väntar jag på att de ska ringa upp mig han sa vid 8-9 tiden skulle han ringa efter 9 får jag väl ringa igen till dem..

igår var jag hemma hos en kompis o åt middag o sen så kollade vi på wallander prästen..den var rätt ok men lite seg..

Av lifeisabitch - 11 oktober 2009 10:26

jag kom hem imorse halv 5. en händelserik dag igår. det var skoj att hämta deras bil så skön den e att åka o äntligen en bil med 5 dörrar så man slipper slå halvt ihjäl sig när man ska in o ut. sen när jag skulle hem o kolla film senare så ringde de efter mig så jag fick upp till en kompis o hans tjej som bråkat rejält o ta hand om deras lille son.. sen hälsade jag på en kompis på hennes jobb o sen gick jag då hem la mig o vaknade halv 10 igen.. e konstigt nog inte speciellt trött.. snart ska jag dammsuga o sånt för mina föräldrar kommer i eftermiddag.. jag ska försöka hinna se filmen oxå så jag kan lämna tillbaka den..

Av lifeisabitch - 10 oktober 2009 12:19

De senaste dagarna har jag varknat skit tidigt o inte kunnat somna om.. det kvittar när jag lägger mig på kvällen jag vaknar ändå tidigt.. katterna e snälla o låter mig sova men jag kan inte ändå..

sitter här o väntar på att de ska ringa så vi ska åka iväg nån gång.. det e så segt när man varit uppe så tidigt. förrmiddagen blir så lång..jag har möblerat om lite här hemma.. älskar att möblera om..katterna bus sover nu tack o lov Zigge har varit helt omöjlig. han e det ofta nu.. han biter i allt han inte får  e helt sjövild..han e så otroligt söt när han sover.. igårkväll fick jag damp på honom för han biter i internetkabeln..usch jag börjar bli sömnig igen så snart får de ringa annars somnar jag ...

skriver mer ikväll

Av lifeisabitch - 9 oktober 2009 22:36

Idag kontaktade han mig igen. han ville jag skulle åka hem till honom nu ikväll.. jag sa att det inte var en bra idee.det förflutna kan inte låta mig vara.. jag försöker tamig framåt men alltid e det nåt som drar mig tillbaka..jag vill inte försöka igen, min magkänsla säger att det inte kommer fungera..

idag har jag varit överallt o ingenstans med mina kompisar..imorn ska de hämta sin nya bil o då ska jag följa med så  det lär bli en massa bilåkande..jag e helt yr o sleten nu.. e täppt o sånt.. mår inte riktigt bra nu ikväll..

den där blindejten låter mer o mer bra men det tänker jag inte säga till mina kompisar inte.. han har mc kort o min största dröm e att få åka mc.. så killar vill nån vinna mitt hjärta ta mig på en mc tur ;)

klumpen jag råkade hälla ut ett helt glas med cola på soffbordet.. fy fasen vad klibbigt så jag tvättade o torkade duken med min hårfön..

ha en bra fredagskväll allihopa =)

Av lifeisabitch - 9 oktober 2009 01:56

har jag haft med min bästa väninna.. vi har så sjukt roligt tillsammans.. vi gav oss ut på en roadtrip o katterna fick hem lite sand o mat.. hon bjöd mig på pizza idag hon är så himla snäll. hon vet att jag har det urfattigt just nu o slarvar med maten... jag svär utan henne hade jag svält ihjäl.. sen var vi på bvc med hennes dotter.. jag lyckades reta upp henne när jag kallade henne bebis.. vilken mördarblick hon gav mig.. söt unge =) sen for vi o hämtade deras nya soffa i min gamla hem by.. känns skumt att vara där när jag inte jobbar..sen var det tid för lite kvällsmat o hon lagade en ur god köttgryta.. sen kollade vi film o jag lånade ett par gardiner av henne för jag kan inte ha persiennen nerrullad för puma tuggar i den.. så jag använde gardinerna som mörkläggning.. hoppas det funkar.. kom hem vid 1 o nu en timme senare så e jag inte ett dugg trött.. jag har hängt in tvätten o tömt diskmaskinen.. Zigge är på ett otroligt bushumör..så han lär väl vara vaken ett par timmar till..det blåser som fan ute riktigt spökligt.. Han kontaktade mig idag igen.. han undrade hur jag mådde o frågade om jag glömt honom.. nej jag har inte glömt honom men jag försöker gå vidare med mitt liv.. han skulle bara veta hur mycket jag tänker på honom o hur mycket jag saknar honom.. varje gång jag ser honom på facebook o msn så värker det i mitt hjärta..men jag tror innerst inne att det e bäst såhär.. jag e ledsen att jag betedde mig hemskt o jag e ledsen för att det inte fungerade..men jag kämpar på varje dag är en kamp men jag måste ta mig vidare men det e så jädra svårt när jag påminns om honom hela tiden..just nu e det extra kämpigt för alla killar i mitt förflutna har börjat kontakta mig igen o det river upp en massa gamla sår som inte läkt riktigt.. men jag är en kämpe de kan slå mig till marken men jag reser mig igen..


Av lifeisabitch - 8 oktober 2009 09:49

är det ute idag fy fasen vad jag fryser..ska iväg med en kompis senare.. jag måste ändå handla kattmat o kattsand. det e vapenvila mellan mig o Zorro nu. han har fjäskat som bara den sen han högg mig igår.. Zigge ville hjälpa mig att klä på mig han anföll mina strumpor o snörena i mina byxor o Puma vill bara mysa idag.. Ibland kan jag titta på dem o tänka att jag e så otroligt lycklig som får ha dem i mitt liv..

En kompis till mig kom på den smarta iden att få mig att gå på blinddate, men det e inte blinddate för mig för jag vet vem han e. De lånade min bil igår för de skulle hämta ett bord så jag fick köra hans bil jisses jag låg nog på 170 hela vägen hem.. älskar fart, skulle nog blivit racerförare istället.. Är nu ledig från jobbet i hela 6 dagar.. så otroligt skönt ska bara njuta av friheten =)

Ovido - Quiz & Flashcards