Life Is A Bitch

Alla inlägg under maj 2010

Av lifeisabitch - 18 maj 2010 09:26

Idag e det finare väder. Jag vaknade vid 7 tiden. känner mig lite piggare idag men har fortfarande ont i huvet.. ska gå brevid i patrullen idag. min sista brevidgång sen ska jag kunna det.. nervöst..

Igår kväll pratade jag jätte länge med A på msn ( A e en kille jag strulat fram o tillbaka med i 2 år typ men nu beslutat oss för att vara vänner) Han skrev en massa som jag höll på att tappa hakan för o han bad mig om förlåtelse för att han behandlat mig illa.. Jag blev helt paff över det.. visst han har varit taskig o jag har gråtit många gånger över honom men aldrig trodde jag att han skulle be om ursäkt för det. Jag berättade för honom hur osäker jag e på den nya killen o att jag velar o vet inte o e allmänt förrvirrad.. jag sa till honom att det känns som han e den enda som förstår mig i hela världen ibland..det känns faktiskt så.. med den bakgrunden vi haft tillsammans så borde vi inte ens vilja prata med varandra men ändå e han den killen som får mig att öppna mig o berätta vad jag känner innerst inne.. ingen annan lyckas med det faktiskt.. han river min mur för ett litet tag..

 

Zorro har haft diarre igen så jag fick tvätta honom nu i morse.. Puma kräkte upp en stor hårboll igårkväll efter en del hostande o konstiga läten.. Cleo håller på att ömsa igen.. Zigge busar som alltid..Igår var han bara inne o åt o var på lådan. Han tillbringade hela dagen ute på balkongen.. Han älskar verkligen att vara där ute o jag får lugn o ro när han e där =) så vi båda vinner på det.. självklart har jag dörren öppen så han kan gå in o ut som han vill..

 

Jag beställde lite kläder igår som ska komma imorgon eller på torsdag för jag beställde express.. här har vi inget tålamod.. 2 klänningar o 2 koftor en kortarmad o en långarmad.. hoppas de passar annars blir det att skicka tilbaka igen..

 

ha en bra tisdag alla för det ska jag ha =)

Av lifeisabitch - 17 maj 2010 10:30

Idag började tvätta kl 7 i morse o e klar nu.. allt e inhängt o klart.. jag e skit trött rent ut sagt o ont i huvet.. har druckit min multivitamin o tagit en huvudvärkstablett..så jag hoppas att min kropp fattar nån gång att den ska starta.. Det e mulet ute o känns som det när som helst ska börja regna.. så vädret blir man inte piggare av.. usch vad jag låter negativ idag..dagen kommer säkert att bli bättre.. igår var jag med kompisar när de köpte en vagn..jag o hennes lillebror var kvar i bilen o de som ägde huset hade en kattunge som han lockade in i bilen o den var så kelen o ibland kan ju katterna bitas när de blir överkeliga o det gjorde denna lilla kattunge 3 ggr på samma ställe på hans hand.. han såg så rolig ut när katten bet honom så jag skrattade så jag inte fick luft.. hade stora problem att samla mig hehe.... så nu har jag förlängt mitt liv lite  =)

Av lifeisabitch - 16 maj 2010 18:41

Hittade min kamera o kände för att fotografera det jag älskar mest =)

så här kommer några bilder =)

 

Först ut Puma sötisen på sin favoritplats

 

  Zigge som fyller 1 år denna månaden ser söt ut när han för en gångs skull e stilla =)

  Zorro e lite frösen hehe.. när han e på sitt härliga humör så kan man göra vad man vill med honom =)  

Av lifeisabitch - 16 maj 2010 15:12

Nu e denna helgen oxå avklarad i jobbväg så himla skönt e det =)

Haft en rolig helg överlag. Jobbade igår o sen var jag på fest på kvällen o det var riktigt roligt fastän jag var nykter.. kom hem vid 24 tiden o sen upp igen o jobba.. jag vaknade självmant vid 5.15 tiden o idag har jag varit rätt pigg faktiskt. Har slängt ut vattenfallet ur terraiet de jädra syrsorna gömde sig där inne o förde väsen.. så nu e där rätt fint i terrariet igen för jag fixade till det när jag kom hem idag.. Har solat solarie idag o det var rätt skönt.. hoppas bara jag blir lite brunare oxå.. vill ju vara fin till bröllopet ju..Ljuset på min bil har gått i sönder o pappa lyckades byta lampan men fanskapet lyste inte ändå o vi hittade inte säkringarna.. GRR jag hatar seriöst den bilen... vill så gärna sälja skiten...

funderar på att städa o renbädda nu så slipper jag göra det på min enda fridag... alltså imorn =)

Av lifeisabitch - 14 maj 2010 19:03

Idag e det fredag o det är skönt fastän jag jobbar hela helgen..Imorgon efter jobb så ska vi avtacka en kollega som går i pension.. kommer kännas konstigt att inte ha henne på jobb längre.. kommer sakna henne..

Jag har börjat äta järntabletter o multivitamin o nu ca 1 dygn senare så mår jag bättre.. yrseln börjar försvinna o jag orkar hålla mig uppe o det e ett framsteg.. tänk att järnbrist kan göra en så dålig.. tur man e undersköterska hehe o kan medicinera sig själv.. Det dåliga e att magen tar stryk av järntabletterna men jag får ta det för att få tillbaka min energi. Jag är egentligen en sprallig o levnadsglad tjej o inte den vandrande zombien som jag varit nu ett tag..

Katterna har varit sjövilda nu ikväll eller jag ska kanske säga Zigge har varit sjövild.. Han far runt som en studsiboll o retar upp Puma o Zorro..Han har nog flyttat varenda matta i hela lägenheten o bråkat flera ggr med de andra katterna..Jag hade velat ha lite av hans energi.. Det har inte ens hjälpt att ha balkongdörren öppen för han e ändå inne o busar.. Nu precis hoppade han på Puma igen o hon visade riktigt att hon e trött på honom. Zorro har blivit dålig i magen så jag har fått tvätta honom o han e så duktig jag vet att han hade velat bita mig men han biter o slickar på tassen i stället så han kämpar verkligen med sitt humör o matte hade inte kunnat vara stoltare över honom =)

Idag har jag gått brevid igen o det känns bättre nu när jag äntligen börjar begripa mig på datan.. ett tag kändes det hopplöst men nu känns det bättre igen o jag tycker det e så roligt där inne.. Ska gå brevid sista gången på tisdag sen ska jag vara redo att klara mig själv..Shit vad jag kommer vara nervös första jobbedagen..

Syrsona här hemma driver mig till vansinne där e en som e så jädra högljudd så jag får nervösa sammanbrott på den.. hade jag vetat vem det var så hade jag slängt den till Cleo medetsamma.

ska se om där e nåt sevärt på tv idag.. verkar ont om bra tv program idag så det blir väl sängen tidigt idag..

Kram o ha en bra fredagkväll o ta det lugnt ikväll   

Av lifeisabitch - 13 maj 2010 19:22

Idag tog jag hb prov på jobbet o det var 114.. det e rätt lågt så det e inte så konstigt att jag varit yr o konstig..Jag har köpt multivitamin kvinna brustablett o äter nu järntabletter så ska jag bli bättre igen.. jag var inne o googlade o alla symtomen stämde på mig..men med vitaminer o järn så ska jag snart vara med på banan igen =) Idag skickade A sms så idag känns det bättre igen =) tänk vad olika dagarna kan vara, ena dagen e man så långt nere i skiten o nästa mår man bättre o livet leker lite igen..

Annars har det varit en lugn dag idag.. klarade av jobbet fastän jag var helt snurrig i bollen.. ibland e det bra att vara envis =) sen när jag kom hem så la jag mig o läste o somnade i 2 timmar..

 

PS

Tack Heidi för din kram =) kramar tillbaks =)

 

Av lifeisabitch - 12 maj 2010 20:22

Idag har det regnat hela dagen o mitt humör har inte varit på topp.. är så himla yr idag så allt bara snurrar hela tiden.. har tagit en järntablett så jag hoppas jag mår bättre imorn för då ska jag jobba igen.. Katterna märker nog att det e nåt för alla 3 ligger nära mig o det brukar de bara göra när jag e dålig..Har inte hört av A på hela dagen.. o genast kommer den där gnagande känslan att detta inte kommer att gå o det kommer att gå åt helvete.. fattar inte varför de negativa tankarna kommer hela tiden.. grr blir så irriterad på mig själv.

Av lifeisabitch - 11 maj 2010 06:18

Fy fasen vad jag var seg när jag gick upp idag..ska börja redan 7 idag ställde upp för en kollega som har problem att börja så tidigt o i det ögonblicket jag gick upp ångrade jag mig  men men bara att bita ihopa =)

svävar på lite halvmoln sen i helgen.. men samtidigt så gnager den där känslan att det kommer att skita sig igen.. så jag försöker att inte ha några förväntningar så blir jag inte besviken.. nej shit nu måste jag sticka... kram på er alla idag

Ovido - Quiz & Flashcards