Life Is A Bitch

Alla inlägg under maj 2010

Av lifeisabitch - 25 maj 2010 11:14

Idag fyller min yngsta katt Zigge 1år.. tänk att jag redan haft honom sen i augusti o då var han ca 12 veckor gammal. Han e ett busmonster av inte denna värld så jag hoppas lite att efter 1 års åldern att han lugnar sig lite.. De fick påblötmat idag för att fira o det blir en massa kel o gos idag med dem =) Idag har jag tagit kompledigt så himla skönt tradigt bara att vädret e kasst.. det blåser storm ute o mörkt e det.. ska städa lite här hemma o duscha o så o komma igång..

ha en bra dag

Av lifeisabitch - 24 maj 2010 19:02

Idag har jag jobbat 7.30-16 ,dagen har gått jätte fort..Jag har en inflammation i nagelbandet i tummen gör så sabla ont.. svårt att skriva på datan e det.. imorgon fick jag kompledigt så himla skönt e det.. måste ju ta ut mina övertidtstimmar o det har ju varit mission impossible minst sagt men äntligen gick det =) ska bara slappa o ha mig imorn o njuta av min extra lediga dag med betalning =) ikväll ska jag kolla på chandra o döden o norska hollywood fruar se om det e nåt sevärt..


Av lifeisabitch - 23 maj 2010 11:16

vart tog värmen vägen? idag blåser det o det e mulet. Jag sov till halv 9 idag skönt att äntligen få sovmorgon..har pluggat lite till insulinprovet jag ska ha nu innan den 1/6. det mesta visste jag redan så det kommer säkert gå bra att göra det.. idag e det nog en hemma dag som gäller.. rätt skönt eftersom jag inte fått tillbaka all energi än.. fast i mitt liv så vet man aldrig vad som händer.. planerna kan ändras på en minut.

Av lifeisabitch - 22 maj 2010 23:38

har jag äntligen fått toppbilden som jag vill ha den.. segt att den bara strulade..

idag har jag varit iväg på hundtävling o sen familia.. har varit en trevlig dag. nu ska jag kolla lite på tv innan jag sover lite..

hoppas ni haft en trevlig dag

 


Av lifeisabitch - 22 maj 2010 10:41

blir det int som man tänkt sig.. jag hade tänkt att ha en hemmadag idag men en kompis skickade sms. hon har strul med sin kille så hon vill därifrån idag så jag får åka med henne en runda.. tror vi skulle landa i höganäs..

Klart man får ställa upp hon ställer upp när jag mår skit om jag berättar det vill säga.. jag brukar hålla det inom mig tills jag exploderar av gråt o känslor o då märker hon ju det..

Jag somnade vid 2 inatt o vaknade själv vid halv 4 igen. Zorro har sovit på min arm hela natten nästan o hållt sig rätt lugn faktiskt.. där var en på katter ifokus som frågade om jag mådde dåligt o isåfall kanske han kände av det så han ville skydda mig på nätterna.. det låter rätt troligt faktiskt. jag o Zorro har ju ett speciellt band som inte går att förklara.. Jag sover väldigt orolig o har just nu en period där jag inte mår så där jätte bra.. jag e inte nere på botten men jag e inte uppe i mitt glada heller..

Igår när jag skulle hämta in katterna vid 23 tiden på balkongen så stod där en man o bara tittade han började prata med mig om katterna o han sa att de e så fina..då blir man lite stolt =)

måste dra bloggar mer sen..

Av lifeisabitch - 22 maj 2010 00:59

nu har jag piffat till bloggen lite vad tycker ni ??

Av lifeisabitch - 21 maj 2010 14:30

Nu har jag sovit nån timme o jag känner mig lite piggare.. men Zorro höll på o vara jobbig när jag skulle sova nu med jag vet inte vad det e med honom..

Det var en rolig roadtrip innan idag o jag gick ner i byn o det var lagom varmt o lugnt ute.. knappt en människa var ute.. Nu har det åskat typ en timme.. Puma o Zigge e ute på balkongen o det har de varit hela tiden det åskat oxå.. Skönt att de kan njuta av den friska luften samtidigt som jag vet var de e. Idag hände nog inte mycket faktiskt..ska snart städa lite hade jag tänkt. så här blir rent o fint tills helgen kommer..¨får nog tända en del lampor så jag ser var jag städar..för det e riktigt mörkt ute. det är ändå 18 grader ute så jag går i trekvartsbyxor o linne..

Av lifeisabitch - 21 maj 2010 05:28

 

Godmorgon Ibland e Zorro bara så jädra jobbig..Han har inte kunnat sova inatt o då har inte hans stackars matte fått det heller..Jag har sovit max 4 timmar.. så jag e inte så pigg, tack o lov så e jag ledig idag så jag kan sova lite senare.. jag ska följa med en kompis o lämna hennes lillebror i ängelholm 6.40 så jag skulle ändå upp tidigt.. Nu när jag e uppe ligger Zorro lugnt i soffan med mig..

Jag har ont i mitt vänstra öga känns som jag fått en blåklocka men där syns inget..Det är lugnt o tyst o vara uppe så här tidigt faktiskt. ska snart slänga mig i duschen.. får köpa kattmat idag till de små trollen för en gångs skull så räcker inte torrfodret denna månaden.. skit längesen det hände sist..

 

sätter in en bild på " the pain in the ass" katten

 

  

 

Ovido - Quiz & Flashcards