Life Is A Bitch

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av lifeisabitch - 18 maj 2010 09:26

Idag e det finare väder. Jag vaknade vid 7 tiden. känner mig lite piggare idag men har fortfarande ont i huvet.. ska gå brevid i patrullen idag. min sista brevidgång sen ska jag kunna det.. nervöst..

Igår kväll pratade jag jätte länge med A på msn ( A e en kille jag strulat fram o tillbaka med i 2 år typ men nu beslutat oss för att vara vänner) Han skrev en massa som jag höll på att tappa hakan för o han bad mig om förlåtelse för att han behandlat mig illa.. Jag blev helt paff över det.. visst han har varit taskig o jag har gråtit många gånger över honom men aldrig trodde jag att han skulle be om ursäkt för det. Jag berättade för honom hur osäker jag e på den nya killen o att jag velar o vet inte o e allmänt förrvirrad.. jag sa till honom att det känns som han e den enda som förstår mig i hela världen ibland..det känns faktiskt så.. med den bakgrunden vi haft tillsammans så borde vi inte ens vilja prata med varandra men ändå e han den killen som får mig att öppna mig o berätta vad jag känner innerst inne.. ingen annan lyckas med det faktiskt.. han river min mur för ett litet tag..

 

Zorro har haft diarre igen så jag fick tvätta honom nu i morse.. Puma kräkte upp en stor hårboll igårkväll efter en del hostande o konstiga läten.. Cleo håller på att ömsa igen.. Zigge busar som alltid..Igår var han bara inne o åt o var på lådan. Han tillbringade hela dagen ute på balkongen.. Han älskar verkligen att vara där ute o jag får lugn o ro när han e där =) så vi båda vinner på det.. självklart har jag dörren öppen så han kan gå in o ut som han vill..

 

Jag beställde lite kläder igår som ska komma imorgon eller på torsdag för jag beställde express.. här har vi inget tålamod.. 2 klänningar o 2 koftor en kortarmad o en långarmad.. hoppas de passar annars blir det att skicka tilbaka igen..

 

ha en bra tisdag alla för det ska jag ha =)

Ovido - Quiz & Flashcards