Life Is A Bitch

Alla inlägg under september 2009

Av lifeisabitch - 14 september 2009 06:24

Fy fasen vad jag känner mig kass.. näsan rinner o halsen gör skitont.. blir att handla nässpray idag så jag kan andas på nätterna.. alla katterna skulle visa sitt medlidande inatt o det resulterade i att jag knappt sovit..Fattar inte att det bara kan hoppa på en sådär började igår morse sen har det bara blivit värre.. så jag har börjat en bra diet som består av te o smärtstillande hehe...lille Z e helt toppad så här tidigt bråkar o biter i allt skönt att snart köra till jobb o slippa honom hehe..

tur att jag inte alls jobbar länge idag bara till 13.15 sen ska jag hem o slänga mig i sängen o kolla på film o inte göra ett skit..

Av lifeisabitch - 13 september 2009 18:43

Helgerna bara rusar iväg.. idag har jag varit på morfars 82 års kalas.. det var rätt skoj..

Jag e lite lessen inombords för det jag fick göra igår kväll var inte alls skoj o jag vet fortfarande inte om jag gjorde rätt eller fel..jag gjorde det för att skydda mig själv men jag saknar honom ändå..jag tänker på honom ofta o hur jag än grubblar o funderar så vet jag inte svaret..känns som jag gjort fel på nåt vis.. ska snart slåss med stora Z igen han o medicin e inga vänner direkt.. jag har skitont i halsen idag o e snuvig känns som jag börjar bli förkyld kanske svininfluensan som e på G hehe... kvällen idag har jag tänkt att viga åt tvn o datan..

jag har tänkt en del idag o jag verkar ha blivit rädd för kontakt.. så fort en kille säger att de vill ha sex så backar jag 5 steg o säger hell no.. jag e kanske rädd att hamna i mitt förflutna igen.. jag vill inte vara så här men jag vet inte hur jag ska komma loss..

Av lifeisabitch - 12 september 2009 17:48

idag har jag varit på busfabriken med en massa ungar herrejisses säger jag bara påminn mig att inte skaffa många barn..

stora Z är eländig här hemma.. mammig till tusen o ont verkar han ha.. jag vill bara sätta mig i ett hörn o böla men det hjälper inget..

jag skulle vara hundvakt men hundens matte hör inte av sig dålig stil de kan åtminstone höra av sig att det inte behövs.. blir så jädra irriterad..

Av lifeisabitch - 11 september 2009 17:27

Idag har jag jobbat lite o sen har jag vilat var så himla trött.. nu tvättar jag o stora Z har insjuknat igen så det e bara att leta fram medicinen igen =( Ikväll ska jag umgås med en kompis.. hon har sagt att jag gärna får ta hennes hund o möta henne efter jobbet o jag har sagt att jag går inte med hennes knäppa hund hehe men jag tänker ta hunden o möta henne...snart ska jag ner i tvättstugan o sen e jag klar med tvätten för denna gången

 


Av lifeisabitch - 10 september 2009 16:12

idag fick jag sluta tidigare från jobbet skulle jobbat till 16 men jag hade + timmar o en kollega hade minus timmar så hon stannade i mitt ställe.. så jag gick hem kl 13.. så jädra skönt =)

jag har köpt kattsand o beställt service till bilen..

i morse var jag så trött så jag glömde ta på mig deo o parfym.. PANIK.. kom på det halvvägs till jobbet.. fick sticka in om mamma o låna hennes hehe så det löste sig ändå.. vill ju inte lukta illa på jobbet..

går i spänning om jag får en annan tjänst eller inte..vill veta nu ..

ska slö glo på tv nu har dammsugit här hemma innan o katterna vilar oxå så skönt =)

får passa på att slappa när de e lugna..

kram

Av lifeisabitch - 9 september 2009 17:18

Idag blir det ett sånt totalt tråkigt inlägg.. jag e så trött så jag skulle kunna somna rätt upp o ner i soffan nu..men måste hålla mig vaken annars somnar jag inte till natten.. jag kunde av nån anledning inte somna inatt o sen kunde jag inte håla mig sovande.. sen har jag jobbat till 16 idag e inte van att jobba så länge..Katterna e oxå trötta idag de sover lite utspridda i tv rummet.. skönt när det äntligen e lugnt o skönt här hemma.. annars har det varit full rulle varje dag de senaste veckorna sen kattungen dök upp..

 


 


Av lifeisabitch - 8 september 2009 22:22

idag har jag varit på vift igen nästan hela dagen fastän jag tänkte vara hemma ikväll.. jag har haft sjukt ont i magen hela dagen.. störigt e det men jag tror det e ägglossning så nu ska man inte ha sex hehe...lillen fick en vaccinationspruta idag o han skötte sig bra hos veterinären.. han var trött på vägen hem..

nu är jag oxå sleten ska jobba länge imorn...

 

puss o kram vi ses på stan =)

hej

Av lifeisabitch - 8 september 2009 11:17

idag ska jag till veterinären med den minsta katten. han ska vaccineras så han inte blir sjuk igen..idag har ju hunnit med rätt mycket har städat o duschat o haft mig o ätit varma mackor.. var så himla sugen på det.. får äta riktig middag ikväll..en kompis ska följa med mig till veterinären alltid roligare att ha sällskap..

nu ska jag snart platta håret så jag inte liknar ett troll längre..


ta hand om er här ute..

Ovido - Quiz & Flashcards