Life Is A Bitch

Direktlänk till inlägg 9 september 2010

torsdags sysslor =)

Av lifeisabitch - 9 september 2010 17:52

Idag har jag  jobbat o det var en lugn dag för en gångs skull så jag har äntligen haft tid o fixa med papper o min kollega som bytade av mig blev så glad för jag fixat det mesta till henne imorn..

 

sen handlade jag mat till ödlorna.. Alvin äter ju som en häst minst sagt..

Jag har klippt klorna på de 3 huliganerna.. jag brukar alltid gosa med dem lite när jag klipper klorna för då ser de kloklipparstunden som nåt positivt.. o när jag släppte ner dem så var minsann de inte klara med att gosa.. så de följde efter mig.. bara puma som inte var på goshumör just nu.. Zigge som alltid varit skit jobbig med att klippa hans klor var en riktig gullunge idag =) skönt o roligt när katterna samarbetar o jag riktigt känner deras kärlek till mig och de känner hur mycket jag älskar dem.

Puma har som rutin nu att varje gång jag lägger mig så ska hon ligga uppe på mig.. hon har aldrig nånsin gjort det innan o jag hart ändå haft henne i snart 6 år.. det e så mysigt o hon somnar på mig =)

 

idag e jag lite seg ändå , men förkylningen e nästan borta..

mitt Hb var 110 för nån dag sen o det e ju för lågt o ändå dricker jag blutsaft, som jag kan säga är det äckligaste jag nånsin druckit.. jag undrar varför hb:t sjunker för varje gång jag testar det o jag undrar oxå varför jag inte e tröttare än jag e.. dessa 2 dagarna har jag haft sån energi så det har räckt o blivit över =)

 
 
Ingen bild

noboytoy

12 september 2010 07:52

På tal om att äta som en häst..
Bestämde mig för att byta ut kattmaten. Köpte tidigare både Pussi och Whiskas men det slutade med att jag fick slänga hälften eftersom han aldrig åt upp..

Tänkte att det blir billigare att köpa Sheba, två burkar om dagen som jag vet att han gillar.

Problemet är att hårbollen nu sätter i sig mellan 4-5 sådana burkar per dag. Han tycker det är supergott och mammas matkonto har ökat drastiskt;)

Hans vikt har ökat också. Inte bra, med tanke på att vi snart ska till veterinären..

Två burkar Shebas skulle väl räcka per dag?

lifeisabitch

12 september 2010 10:48

Hehehe oj han tycker om sheba =) kan du inte dryga ut lite med torrfoder? så han alltid har torrfoder framme och så får han en burk morgon o en kväll?

 
Ingen bild

noboytoy

13 september 2010 20:21

Jorå, han har torrfoder framme hela tiden. Den undviker han numera, den lille tjockisen;). Sheba är godare...

lifeisabitch

14 september 2010 20:48

hehe ja katter e ju inte dumma de fattar ju att vi oroar oss om de inte äter så då får han ju sheba som e gott och då kan han strunta i det andra.. smarta små djur som styr oss totalt ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lifeisabitch - 28 september 2011 06:02

Jag lämnar nu denna bloggen och börjar blogga på crazyandlove.blogg.se istället. anledningen är att där kan man blogga från mobilen. Hoppas ni följer mig där =) over and out ...

Av lifeisabitch - 26 september 2011 11:43

Denna helgen har gått rekordfort. I Fredags var D ledig och på kvällen var vi med kompisar. I Lördags fyllde en släkting till D år så då var vi på kalas och sen hemma hos hans föräldrar lite. Känns som om hans mamma börjar acceptera det bättre nu...

Av lifeisabitch - 18 september 2011 12:49

Igår hade vi tjejkväll och det var riktig roligt. Vi åt mongolisk mat. sån mat där man plockar den rå och sen ser hur den wokas. Gott e det =) Sen såg vi filmen friends with benefits på bio så jädra bra den var, riktigt rolig o romantisk.. Killarn...

Av lifeisabitch - 16 september 2011 06:21

Godmorgon Idag e en sån dag jag inte kan somna om efter D har gått så det var bara att sätta igång med dagens sysslor. Jag har dammsugit o torkat golven redan och ska snart vattna blommorna o fylla på katternas vattenskålar. Idag börjar jag jobba...

Av lifeisabitch - 12 september 2011 06:09

Godmorgon alla =) Nu har jag varit sambo i drygt en vecka och det går bra. det e lite svårt ibland att anpassa sig till en annan människa när jag levt ensam i 7 år. Men på det stora hela så går det bra. Denna helgen har vi tillbringat först hos h...

Ovido - Quiz & Flashcards