Life Is A Bitch

Alla inlägg under juni 2010

Av lifeisabitch - 9 juni 2010 19:45

Igår var jag på elgiganten om köpte en GPS har velat ha en sån skitlänge o hittade en billig..799 kr kostade den bara.. Idag har jag utnyttjat den för jag har sagt hela tiden att när jag får mina skattepengar så ska jag köpa en leopardgecko till o sagt o gjort hittade en reptilaffär i K-stad o jag satte igång GPS:en o knapprade in adressen o sen bar det av för mig J o hennes dotter.. de hade 2 geckosar o den ena var bokad o den andra var inlämnad mager o jädrig så nu hade den fått äta upp sig lite.. bara för att de inte visste nåt om den så fick jag den för 350 kr.. billigt för en ödla.. så jag passade på att köpa lite grejor till terrariet bland annat ett lås så katterna absolut inte kan öppna det..har inte kommit på nåt namn till den nya ödlan men pigg e hon =) så nu e det liv o rörelse i terrariet precis som jag vill ha det..

Det kliar som fasen i mitt vänstra öga har gjort det i ett o halvt dygn nu.. jobbigt som fan.. svullet o rött e det.. jag e trött nu har varit en lång men rolig dag idag.. ska bara kolla på tv o kränga melon.. älskar vatten melon så jag har köpt hem en stor en så det blir att vråläta innan den blir gammal..

imorgon blir det en roadtrip igen med J för då ska hon till läkaren.

Jag har nåt att göra varenda dag nu skönt men samtidigt så e det väldigt tröttande =)

Av lifeisabitch - 8 juni 2010 13:15

Inatt slog jag nog rekordet i att sova lite.. jag sov mellan 24 o 3. sen kunde jag inte somna om hur jag än gjorde så jag satt lite vid datan o kollade tv.. konstigt nog så e jag inte så jätte trött nu..

Jag skjutsade J till hennes jobb o ska hämta henne vid 16 för hon mådde dåligt på jobbet..

Jag har storstädat här hemma idag o våtdammat med gul såpa o torkat golvet med gulsåpa o nu luktar här så himla gott o renstädat.. Katterna e slöa idag. kanske störde jag dem inatt när jag inte kunde sova..

Jag har rensat i terrariet o ödlan blev arg på mig för hon vill inte att man ska röra henne.. men nu e där rent o fint i terrariet oxå.

har tvättat o väntar på att torktumlaren ska bli klar.. fick bytat turer på fredag så nu kan jag gå på studenten.

nej nu ska jag softa i soffan lite men ha det så bra alla

Av lifeisabitch - 7 juni 2010 09:35

Igår umgicks jag med J o hennes ex o deras dotter. vi var på busfabriken o sen så kollade vi på Prinsessan o Grodan det var en bra film =)

idag ska jag jobba mellan 13-16 lönt att köra 6 mil fram o tillbaka för det men jaja de får gå.. börjar ju det nya jobbet idag ska bli så roligt =)

det regnar ute o e mörkt. Det har varit underbart väder hela helgen. varmt o skönt.. ikväll ska jag se på Js lillebrors show. den brukar vara riktigt bra så det hoppas jag att den e nu oxå.

Katterna sover  o ödlan har grävt upp halva sitt terrarie ibland e hon skum..

hoppas jag får skattepengarna denna veckan..

Av lifeisabitch - 6 juni 2010 09:38

Inte för jag firar den nåt speciellt men ändå.. Igår var jag med kompisar hela dagen o det var roligt o skönt att ha nåt att göra..

Jag köpte tonfisk speciellt för katte när jag var iväg igår o herrejisses hela lägenheten luktade tonfisk.. blä den doften står jag knappt ut med.. jag köpte en nalle till min kompis dotter.. vi åt tacos o jordgubbar o glass mums =) idag skulle jag nog hem till henne o kolla på prinsessan o grodan. den filmen verkar bra.

ska snart göra mig iorning ifall det händer nåt idag för igår blev det så himla stressigt när jag i sista sekunden bestämde mig för att följa med till väla..

 

vad ska ni hitta på idag?

Av lifeisabitch - 4 juni 2010 18:10

Nu e det fredag o jobbeveckan e slut för denna gången.. börjar mitt nya jobb på  måndag så spännande.. idag på jobbet var det lite vemodigt för även om jag varit trött på jobbet så kommer jag sakna mina gamla...många av dem jag gått till larmar inte så jag lär inte träffa dem igen..

igår var jag o jobbade o sen hade jag möte till kl 17 o sen hem o färga mammas hår.. kom hem kl 20 o var då riktigt trött såg vampire diaries o sen somnade jag kl 21 o vaknade kl 2 utvilad.. störigt som fasen..

idag har det varit riktigt fint väder.. Zigge o Puma e på balkongen o Zorro ligger här brevid mig.. han e inte lycklig om han inte får vara med sin älskade matte...=) nu ska jag slötitta på tv för det lär bli en lugn kväll idag..

Av lifeisabitch - 2 juni 2010 15:56

e jag på väg tillbaka nu.. mår lite bättre idag. har suttit ute på balkongen o läst lite nu i eftermiddag o katterna har hållt mig sällskap.. utan dem hade jag lämnat in för längesen.. de finns där när jag e ledsen när jag behöver gråta ut eller när jag bara behöver ovillkorlig kärlek.. jag sjukanmälde mig idag för jag mår inte bra, min mage gör jätte ont o jag e helt tömd på energi.. känns som jag har ett megastort blåmärke i min mage som smärtar i vissa ställningar..imorgon ska jag jobba som vanligt ska på utbildning o sen hem o färga mammas hår så det blir att limma på masken o låtsas må bra..

nu ska jag busa o gosa lite med pälsbollarna =)

Av lifeisabitch - 1 juni 2010 19:05

Idag kontaktade en kille mig från det förflutna.. alla minnen välde upp till ytan o jag vet inte vad jag vill.. han vill träffas igen o det sista smset jag skickade så skrev jag att "jag vet inte om jag vill umgås med dig igen om jag ska vara ärlig" o han har inte svarat på det..... vi bara sårade varandra hela tiden o jag orkar inte med det igen...men på ett sätt saknar jag honom o e rädd för att jag går miste om nåt om jag inte träffar honom igen.. varför ska jag alltid vara så nyfiken.. jag strular till det för mig o sen fortsätter min nyfikenhet att strula till det ännu mer..

Han hade ett kort förhållande precis o tydligen har hon lämnat honom för han sa att bollen låg hos henne när jag frågade vart hon tagit vägen.. ingen som står ut verkar det som....

men vad fan ska jag göra åt mina tankar.....

Av lifeisabitch - 1 juni 2010 18:58

Här kommer lite bra låtar =)

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards