Life Is A Bitch

Alla inlägg under december 2010

Av lifeisabitch - 6 december 2010 09:50

Idag e det måndag igen. veckorna bara springer iväg.

A kom till mig i fredags natt och vi har haft en bra helg tillsammans. Hade en del jag behövde få ur mig på lördagen o som tur var så höll han med o förstod. Jag börjar falla riktigt hårt för honom. Han lånade en av mina munktröjor för han hade glömt sin jacka och hans doft sitter kvar i den och jag måste erkänna att jag sniffar lite då o då på den när saknaden efter honom faller på mig.. gör ni oxå så eller det e bara jag som e knäpp?

Idag ska jag iväg o jobba eftermiddag/kväll. känner inte alls för att ge mig ut i snön men jag måste ju.. behöver pengarna. Är fortfarande lite hostig o rosslig men annars mår jag bra.

Katterna busar o ha sig och just precis så ville zigge berätta nåt för han stod o stirrade på mig o jamade högljutt synd att jag inte förstår vad han vill..Fick nya kattliv idag så den har jag läst igenom, det e en bra o intressant tidning...

Ha en bra måndag alla där ute

Av lifeisabitch - 2 december 2010 23:20

Har varit rätt dålig idag så jag har sovit nästan hela dagen. Ringde min läkare imorse men han hade ingen tid men han skrev ut hostmedicin till mig.. skönt så slapp jag ut o köra i detta vinterland. Så nu dricker jag Lepthon. så nu jädrar ska hostan försvinna.. imorgon ska jag till några kompisar sen kommer älsklingen mitt i natten. Han slutar jobba kl 24 så han kör efter det.

Jag har sovit nästan hela dagen idag så jag e inte ett dugg trött nu. men jag borde ändå snart sova så jag vaknar i hyfsad tid imorn.

 


Av lifeisabitch - 1 december 2010 12:03

Då e jag sjuk igen.. detta suger.. jag hostar så lungorna poppar upp lite då o då och kräker slem.. Äter 2 sorters hostmedicin, noskapin och bisolvon. den sistnämda verkar fungera bäst.. ska snart ta en dos till.. ringde o sjukanmälde mig idag.. inte kul o förlora pengar men jag kan knappt gå ett steg utan att hosta halvt ihjäl mig..

Eftersom jag fick lite tid över då så badade jag Alvin  (skäggagamen) och han var så snäll.. Efter lite påtryckningar av mina kompisar så har jag beslutat för att behålla honom och försöka knyta an till honom .. badet var en bra början för han drack o var så go o blåste inte upp sig en enda gång och nu sitter han i terrariet o kollar på mig.. Jag läste på internet att de kan gå typ i dvala det hette broming eller nåt o det kan vara därför han inte vill äta o så nu..o jag som trodde att det berodde på att han inte trivs hos mig..

 

nej nu ska jag ta en sup hostmedicin igen...


Ovido - Quiz & Flashcards