Life Is A Bitch

Alla inlägg den 28 april 2011

Av lifeisabitch - 28 april 2011 08:36

dessa två dagarna har det varit fullt ös hela dagarna o jag gillar det, igår var det väla o familia som gällde, köpte en klänning till J:s dotter o en solhatt till hennes son. bodylotion och nya skor till mig.. har många skor nu synd bara att jag får skoskav av dem alla..

Idag ska vi till Hässleholm o hälsa på en kompis och sen ska vi till Ängelholm o köpa mat till alvin. funderar på att köpa en pinkie till honom, äckligt som fan men han blir mätt länge... o jag kan ju gå ifrån rummet när han äter den..

Måste oxå till apoteket idag min pulmicort e slut och jag behöver ju den för att andas normalt..

Katterna busar o har sig här hemma så härligt att se.. funderade lite på att försäkra dem men då kommer försäkringen inte täcka chlamydian om de skulle få tillbaka den eller följdsjukdomar.. så då känns det inte så jätte lönt att försäkra dem faktiskt o dessutom verkar Puma för gammal för att försäkras för hon e 8 år ca. så jag lägger det på is lite.. har ju haft rätt bra tur med dem hittills.. o det handlar inte om att jag inte älskar mina katter för det gör jag så otroligt mycket...jag sätter ju tom min egen hälsa på spel för deras skull

 

nu måste jag göra mig iordning.. hej svejs

Ovido - Quiz & Flashcards